Medya
19 Ağu 2022 20:50 Son Güncelleme: 19 Ağu 2022 21:05

Warner Bros. Discovery ekibini duyurdu

Haziran 2022’de Warner Bros. Discovery’ye Orta ve Doğu Avrupa, Baltık, Orta Doğu, Akdeniz ve Türkiye (CEE MENAT) Genel Müdürü olarak atanan Jamie Cooke, sorumlu olduğu bölgede, EMEA genelindeki Pay TV kanallarında (ücretli kanallar) ve WBD Yaratıcı Ajans’ta çalışmaları yönetecek liderlik ekibini açıkladı.

Jamie Cooke konuyla ilgili, “Son birkaç haftadır işi yönetecek liderleri tanımak, ileriye dönük yapımız ve stratejimize dair en iyi kararları almak için çalışıyorum. Geniş ve karmaşık bir bölgemiz olmasından dolayı her alanda çok yetenekli çalışma arkadaşlarımızın olduğunu görmek gerçekten güven verici oldu. Bu nedenle bölgemizde ekipleriyle birlikte beni destekleyecek lider takımımı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Roni Patel, İskandinav ülkelerinde ve bağlı olduğu bölgede (CEE MENAT) İçerik Lisanslama yönetiminden sorumlu olacak.

Andrei Grigorescu, ilgili bölgede Reklam Satış’tan sorumlu olacak.

Cristina Valasutean, Romanya, Macaristan, Çekya ve Slovakya'daki İş Geliştirme ve Dağıtım’dan sorumlu olacak.

Kenechi Beluseviç, Güney Doğu Avrupa (Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna Hersek, Karadağ, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Slovenya, Arnavutluk), Baltık (Letonya, Estonya ve Litvanya), Bağımsız Devletler Topluluğu (Ermenistan, Azerbaycan, Kazakistan, Beyaz Rusya, Moldova, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Türkmenistan), Ukrayna, Gürcistan, Akdeniz (Yunanistan, Malta ve Kıbrıs), İsrail ve bağlantılı bölgede Ticari Spor Gelişim lideri olacak.

Francesco Perta, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın yanı sıra Türkiye’de İş Geliştirme ve Dağıtım’dan sorumlu olacak.

Grigory Lavrov, ilgili bölgede Ticari Pazarlama’dan sorumlu olmasının yanı sıra Türkiye’de TLC ve DMAX, Orda Doğu’da ise Fatafeat kanallarından sorumlu Genel Yayın Yönetmeni olacak.

Lee Hobbs, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) genelindeki Pay TV kanallarına ek olarak (Discovery Channel, TLC, HGTV ve ID markaları dahil), yine bu bölgedeki pek çok içerik ve kanala hizmet veren WBD Yaratıcı Ajans’tan sorumlu olacak.

Mabelie Bruijns, EMEA genelindeki Pay TV kanallarının ve ilgili bölgede tüm İletişimden sorumlu olacak.