Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a satılmasının ardından transfer için kolları sıvadı. Selman'ın dev transferler yapması beklenirken veliaht prense ilk şok Wanda Nara'dan geldi.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 1

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın liderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun başı çektiği konsorsiyumun İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ı resmen satın almasının ardından transfer haberleri arka arkaya gelmeye başladı.

113
Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 2

Veliaht Prens Selman'ın önderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun liderliğinde, Hindistanlı Reuben Ailesi ve İngiliz iş insanı Amanda Staveley'nin katılmıyla oluşan konsorsiyum, İngiliz iş insanı Mike Ashley'den kulübü 352 milyon euro karşılığında satın aldı.

213
Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 3

Staveley kulübün alımı sonrası yaptığı açıklamada; "Kupalar kazanma konusunda PSG ve Manchester City kadar hırslı olacağız ama bu biraz zaman alacak. Bu büyük satın almayla kulüp büyük bir değişime girecek. Başarılar ve kupalar için yatırım kadar zaman ve doğru ekip de önemli" ifadelerini kullandı.

313
Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 4

Yeni sahipleriyle Ocak transfer döneminde çok büyük transferler yapması beklenen Newcastle United'ın ilk transferinin Mauro İcardi olacağını ifade edilmişti.

413