Wanda Nara-Icardi çiftinde yeni skandal

Sansasyonel evlilikleri yeniden çatırtıda olan PSG'li golcü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara ikilisinin bir skandalı daha gün yüzüne çıktı. Arjantin basını, yine çok konuşulacak bir bomba iddia ile gündeme geldi.

Wanda Nara-Icardi çiftinde yeni skandal - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı aldattığı iddialarından sonra bu sefer Wanda Nara'nın korumasıyla yıldız futbolcuyu aldattığı skandalını ortaya çıkardı.

113
Wanda Nara-Icardi çiftinde yeni skandal - Sayfa 2

Aldatma iddialarını bir adım öteye götüren Arjantin basınına göre, çiftin korumalarından olan Augustin Longueira'nın Wanda Nara ile ilişkisi olduğu ve bu ilişkinin duygusal bir şekilde ilerlediği ifade edildi.

213
Wanda Nara-Icardi çiftinde yeni skandal - Sayfa 3

ddialara göre geçtiğimiz Aralık ayında Wanda Nara ve arkadaşları, gittikleri bir doğum günü partisi sonrası Nara'nın kaldığı otelde eğlenmeye devam etti. İddialarda arasında adı geçen koruma Augustin Longueira'nın da eğlenceye katılanlardan biri olduğu ve ikilinin oldukça yakınlaştığı ifade edildi.

313
Wanda Nara-Icardi çiftinde yeni skandal - Sayfa 4

Bu gelişmelerin ardından Icardi'nin koruma Longueira'nın işine son verdiği ve ikilinin aralarının açık olduğu iddia edildi. Geçen sene ortaya çıkan iddialar gören Wanda Nara, Icardi'nin kendisini aldattığını ifade etmiş ve Milano'ya dönmüştü.

413