Gündem
01 Ağu 2013 15:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

VOYAGER'DEN SABİHA GÖKÇEN'E ÇİFTE ÖDÜL!

Türkiye'nin ilk seyahat dergisi Voyager, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na iki ödül birden verdi..

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Türkiye'nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen “En İyiler Kimler?” ‘Voyager Seyahat Ödülleri 2013' anketi sonucunda, “En İyi Havalimanı Ödülü”nün sahibi oldu.  Her kategori için belirlenen kriterlerde oy kullanan Voyager okurlarının “En İyileri” seçtiği ankette havalimanı kategorisinde ödül alan İstanbul Sabiha Gökçen, aynı zamanda “En İyi Uçuş Bilgisi Tabela Rahatlığı” dalında da ödüle layık görüldü.

Otel, havayolu, havaalanı, turizm acentası, seyahat web sitesi, cruise kategorilerinde düzenlenen ve 5 ay süren anket sonucuna göre 2 ödüle birden layık görülen Sabiha Gökçen Havalimanı adına ödülü havalimanı işletmecisi İSG'nin CEO'su Gökhan Buğday aldı. Buğday'a ödülünü Novamedya Yayıncılık Reklam Pazarlama Genel Müdürü Seval Gürel ve Novamedya Yazı işleri Koordinatörü Aynil Çolakoğlu takdim etti.

Buğday, ödül takdimi sırasında yaptığı açıklamada Voyager Dergisi'ne ve okurlarına Sabiha Gökçen'i tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederek, “İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda, her zaman hizmet kalitesine büyük önem vererek operasyonlarımızı gerçekleştiriyoruz. Geniş bir okur katılımı ile gerçekleşen ankette, yolcularımızın bu sene de memnuniyetini göstermesi bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor. Kazandığımız başarılar, gelecek dönemler için motivasyonumuzu artırıyor” diye konuştu. Sabiha Gökçen Havalimanı geçen yıl yapılan oylamada da yine En İyi Havalimanı ve En iyi Uçuş Bilgisi Tabela Rahatlığı dallarında ödüle layık görülmüştü.