Gündem
26 Ağu 2014 09:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

Volkan'dan şok sözler! Sokak köpeklerini zehirlesinler yoksa...

Maç sırasında Galatasaraylı Felipe Melo ile yaşadığı gerginlikle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından olay yaratacak açıklamalar yaptı

Tecrübeli file bekçisi, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" ifadesini kullandı.

Volkan, daha sonra yaptığı açıklamada da sert çıkışlarını sürdürürek şöyle dedi: "Fenerbahçelilik zor zanaat. Arka tribünden kafama yağmayan madde, edilmeyen küfür kalmadı. Bizim taraftarımız bunu yapmıyor. Burada Soma için oynuyoruz, yine tatsızlıklar oluyor."

Ne yaptın Volkan!
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçında normal süre ve uzatmalar berabere bitti ve maç penaltılara kaldı. Ancak ne olduysa bu penaltı atışları sırasında oldu. Volkan'ın penaltı atışı sonrasında Melo'ya yaptığı hareket sahayı karıştırdı...

Domates attılar
İlk penaltılarda topun başına geçen Kuyt ve Olcan, atışlarında golü buldu. İkinci atışlarda topun başına geçen Caner Erkin ve Selçuk İnan ise başarısız oldu.

Üçüncü atışlarda Galatasaray adına topu kullanan isim Felipe Melo oldu. Brezilyalı oyuncunun atışında top üstten auta çıkınca, Volkan kalesinden çıkıp Melo'nun üzerine doğru sıçradı. Bu hamleyle beraber iki oyuncu çarpışınca, Melo dönüp Volkan'ın üzerine yürüdü. Volkan da aynı şekilde karşılık verince ortam bir anda gelirdi. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu ve yardımcıları iki oyuncunun arasına girerek, gerginliğin büyümesini önledi. Abitoğlu daha sonra her iki oyuncuya da sarı kart gösterdi. Tribünler ise bu hareket sonrasında gerildi. sahaya yabancı maddeler atıldı.