Spor
08 Haz 2022 00:03 Son Güncelleme: 08 Haz 2022 00:06

Volkan Demirel'den Fenerbahçe itirafı! "Kimse bilmez ama..."

Süper Lig ekibi VavaCars Fatih Karagümrük ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Volkan Demirel; ayrılık süreci, gelecek hedefleri ve Fenerbahçe hakkında açıklamalar yaptı.

VavaCars Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Teknik Direktör Volkan Demirel, Haber Global YouTube kanalında açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE MAÇINI GALİP GELSEYDİK EĞER İLK 4 HEDEFİMİZ VARDI"

Fatih Karagümrük'ün başına geçtikten sonra iyi bir çıkış yakaladıklarını ve o dönem ilk 4 hedeflerinin olduğunu kaydeden Volkan Demirel, "Karagümrük ilk göz ağrım ve benimsediğim yerdi. Çok güzel ilişkiler kurup anılar yaşadık. Benim hedeflerim ve kulübün düşüncesi ve yapısı uyuşmadı. Başkana teşekkür ederim, bana sonuçta bu yolu açtı ve yolda ilerlemem için ilk adım atmamı sağladı. Çok güzel çalışma ortamında buldum kendimi. Takımı aldığımızda düşme potasında 4 puanlık fark vardı. Biz aldıktan sonra ilk 5'e girebilirdik. Fenerbahçe maçını galip gelseydik eğer ilk 4 hedefimiz vardı. Konyaspor maçıyla başlayan oyun ve skor anlamında takımla çok güzel çıkış yakaladık." şeklinde konuştu.

"BİRÇOK TAKIMDAN TELEFONLAR ALDIM"

Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra birçok takımla görüştüğünü söyleyen Demirel, "Sezon sonunda bir ayrılık gerçekleşti ve buna saygı duyarak ayrıldık. Doğru başlangıcı yaptık. Bundan sonra doğru hedeflerle doğru gideceğiz. Karagümrük benim için doğru bir yerdi. Ayrıldıktan sonra birçok takımdan ve başkandan telefonlar aldım. Neden ayrıldığımı da merak edenler vardı. Gelecek ile ilgili düşüncelerimi merak edenler oldu. Hala o tür görüşmelerim oluyor. Doğru zamanı bulduğum zaman, görev verildiği zaman yolumuza devam edeceğiz. Bir takımın başına geçmek için bir takım başına geçmeyeceğim. Ben gittiğim yerde hedef koyan biri olacağım. Benim için başarı hayatım için en önemli değer. Başarı olursa eğer bir adım ilerisini düşüneceğim." dedi.

"FENERBAHÇE'DE YARDIMCI ANTRENÖR OLDUĞUM ZAMAN..."

Ayrılık sürecine ilişkin konuşan genç teknik adam, "Gelecek sezon için Karagümrük ile ilk 3-4. sırayı düşünüyordum. Şartlar ve doğrultularım vardı. Belki de bu doğrultular kulübe uymadı. Hak veriyorum. Bütçe anlamında çok zor durumlar yaşıyoruz. Ben boştayım, aman şuraya gidip oturayım demek benim tarzım değil. Belki 3-4 sene çalışmam. Kimse bilmez ama ben Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olduğum zaman 3-4 tane kulübü kontrol ettim. Altyapılarını ve A takımlarını inceledim." ifadelerini kullandı.