Gündem
12 Ara 2012 15:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

VOLKAN DEMİREL'DEN CANLI YAYINDA İLAN-I AŞK!

FB Tv'deki 'Günün Röportajı' programının dünkü konuğu takım kaptanı Volkan Demirel'di.

FB Tv'deki 'Günün Röportajı' programının dünkü konuğu Volkan Demirel'di. Demirel'in samimi açıklamalar yaptığı programa eşi Zeynep'in sürprizi damga vurdu.

Bir seyirci gibi canlı yayına telefonla bağlanan Zeynep Demirel eşine "Bir kaleci için en önemli şey motivasyon olsa gerek. Acaba Volkan Bey bu motivasyonu neye borçlu?" diye sordu.

Telefondaki kişinin eşi olduğunu farkeden Demirel, soruya "Her maça çıkarken kazanmak benim en büyük hedefim, en büyük isteğim. Onu düşünerek maçlara kendimi konsantre etmeye çalışıyorum. Ama tabi maçlara hazırlanırken eşimin desteğini ve maçın sonucu ne olursa olsun yanımda olduğunu bildiğim için o bana ekstra bir güç kuvvet katıyor. En büyük etkenin eşim olduğunu söyleyebilirim. Bunu zaten kendisine de söylüyorum. Hem eşime, hem aileme hem de yakınımdaki sevdiklerime yanlış bir şey gelmesin. Biz iyi oynayalım, işimizi iyi yapalım ki onlar da mutlu olsun diye uğraşıyorum." dedi.

Program sunucusunun "Sizin sormak istediğiniz bir şey var mı" dediği Volkan Demirel, "Seni seviyorum" diyerek görüşmeyi sonlandırdı.