Spor
07 Kas 2023 11:41 Son Güncelleme: 07 Kas 2023 11:44

Volkan Demirel, Hatayspor’dan ayrılacak mı?

Volkan Demirel'in Hatayspor'la yollarını ayıracağı yönünde çıkan haberler şaşkınlıkla karşılandı. Nereden çıktığı belli olmayan bu iddialara hem Volkan hem yönetimde açıklama geldi.

Dün akşam Hatayspor'u yarı yolda bırakacağına dair iddialar ortaya atılan Volkan Demirel isyan etti... Yaşanan deprem felaketi sırasında yaşanan duygu durumunu anlamayanların ortaya attığı bu iddialara çok üzülen Demirel ayrılığın söz konusu olmadığını açıkladı.

VOLKAN DEMİREL AÇIK KONUŞTU

Yorgunluğun olduğunu, moral bozukluklarının yaşandığını, takımın kendisinin istediği gibi gitmediğini itiraf etmesine rağmen Volkan Demirel, "Şehir benim bu işi yürütemeyeceğimi anlar ve görevi bırakmamı isterse o zaman çekilirim. Ancak yapmış olduğumuz gönül birliğinin ilk sarsıntıda çökeceğini sananlar yanılıyor. Hatayspor ve Hatay halkıyla ilişlimizi anlamamışlar" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM DE HOCASINA SAHİP ÇIKTI

Bu arada Hatayspor yönetiminin de Volkan Demirel'le yolların ayrılmasını düşünmediği öğrenildi... Volkan'la kader birliği yaptıklarını söyleyen Hataysporlu yöneticiler, "Onun sadece iyi bir insan olduğu için değil iyi bir teknik direktör olduğunu biliyoruz" açıklaması yaptılar.