Reklam PR
27 Nis 2010 12:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:15

VODAFONE VE TEKNOSA'NIN KAMPANYASI YENİDEN BAŞLIYOR!..

Vodafone'un Teknosa ile hazırladığı ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği kampanyası yoğun talep üzerine yeniden başlıyor.

Büyük ilgi gören kampanyası ile Vodafone, Türkiye’de bilgisayarların yaygınlaşmasına ve internete erişimin önündeki engellerin kalkmasına katkıda bulunuyor.

Kampanyaya özel 1GB veya 5GB Vodemnet paketlerini aylık 65TL’ye veya 75TL’ye 24 ay süresince kullanmayı taahhüt eden herkese Teknosa’dan yapacakları dizüstü, masaüstü veya netbook bilgisayar alışverişinde kullanabilecekleri 1.000 TL’lik bir indirim çeki, Vodem ile birlikte sunuluyor. Kampanya, abonelere geniş bir ürün portföyü içinde sınırlama olmadan seçim yapma olanağı sağlıyor.

Vodafone aboneleri, 1.000 TL’lik indirim çekini Türkiye’nin 66 ilinde 250’den fazla mağazasıyla hizmet veren Teknosa’lardan yapacakları dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında 31 Aralık 2010 tarihine kadar kullanabiliyorlar. Böylece teknoloji meraklıları tek noktadan, Vodafone 3G+ farkı ile, mekan ve zamandan bağımsız mobil internet deneyimi yaşamak için gerekli bütün donanıma sahip oluyorlar.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Vodafone Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt şunları söyledi: "3G teknolojisi ve dolayısıyla internet kullanımının artması, Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşüm sürecine katkı sağlayacak en kritik noktalardan birisidir. Toplumumuzun bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda kapasitesinin yükseltilmesi ve dünyaya her an her yerden bağlı kalmayı mümkün kılan internet ve bilgisayar kullanımının önündeki engellerin kaldırılması, bu dönüşümün önemli bir parçası. Bu dönüşüme katkıda bulunmak amacıyla ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek Teknosa ile hazırladığımız ve Ağustos ayında başlattığımız kampanyamız büyük ilgi gördü. Gelen yoğun talep üzerine kampanyamıza yeniden başlamaya karar verdik. Vodafone ve Teknosa kampanyası ile ülkemizde internet kullanımına yönelik ilgiyi artırarak teknolojiden daha fazla yararlanılmasını sağlamayı hedefliyor, uygun fiyat, erişilebilir hizmet, kolay kullanım ve hız faktörleriyle birleştiriyoruz."

Teknosa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadircan Erkıralp ise şunları söyledi: "Vodafone ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu proje, Teknosa olarak tüketicilere en son teknolojiyi ulaştırma hedefimiz doğrultusunda en iyi sonucu aldığımız işbirlikleri arasında yer alıyor.  Kampanyanın 1. fazında tüketicilerimizden aldığımız talep ve olumlu geri dönüşler bizi projeyi yinelemek doğrultusunda yüreklendirdi.  Bu proje ile hem teknoloji severlerin bireysel ve iş yaşamlarında en hızlı, en yeni teknolojiyi kullanmalarına fırsat sunuyor hem de teknolojiye özgürce ulaşmalarını sağlıyoruz."


ETİKETLER
#vodafone #teknosa