Gündem
07 Haz 2011 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:26

VODAFONE ''FİKİR YILDIZLARI'' BELLİ OLDU!

Vodafone'un üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği Vodafone Fikir Yıldızları Yarışması'nın kazananları belli oldu.

Vodafone’un yaratıcı fikirlerine ve Android uygulama yeteneklerine güvenen üniversite öğrencilerine yönelik HTC işortaklığı ile düzenlediği Vodafone Fikir Yıldızları Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği yarışmaya 500’ün üzerinde başvuru gerçekleşti "Vodafone Durum Bildirim" fikri ile Parlak Fikir Kategorisi’nde birinciliği elde eden Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nden Yüz Otuz Sekiz Grubu, Londra’da yapılacak Appsworld 2011 Europe’a katılarak kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacak.

Ayrıca her iki kategoride de ilk üçe giren gruplar, HTC’den akıllı telefon ve tabletlere ek olarak Vodafone Red Academy Sertifika Programı’na katılma ve All Stars Yetenek Programı’na da üçbasamağı atlayarak başlama hakkı kazandı.

Fikir Yıldızları Yarışması Parlak Fikir Kategorisi Kazananları

1. Yüz otuz sekiz, Vodafone Durum Bildirimi, ODTÜ
2. Nilka, Kan Bağışçısı, Bilkent Üniversitesi / Ankara Üniversitesi
3. Grup Inovasyon, New At School, Anadolu Üniversitesi

Fikir Yıldızları Android Uygulama Kategorisi Kazananları

1. Has Takım, Pedometre, Kadir Has Üniversitesi
2. Modroid7, Mobil Metu, ODTÜ
3. Oro Design Entertainment, Köşe Yazar, İTÜ / Boğaziçi Üniversitesi

Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Fatih Uysal, Vodafone Fikir Yıldızları Yarışması ile ilgili olarak:

“Vodafone Türkiye olarak gençlerin kendilerini geliştirmelerine ve global fırsatlarla buluşmalarına büyük önem veriyoruz. Gençlerin yaratıcı fikirlerini gerçekleştirmek ve bu çerçevede onlara farklı deneyimler sunmak amacı ile düzenlediğimiz Vodafone Fikir Yıldızları Yarışmamız yoğun bir ilgi gördü. 500’den fazla parlak fikir bizlere ulaştı ve değerlendirmeye alındı. Yarışma sonucunda başarılı olan gençlerimizi, mobil dünyanın global fikir önderleriyle buluşup, vizyonlarını genişletmeleri adına Appsworld Europe 2011’e katılma fırsatı sunuyoruz. Bu şekilde onların hayatlarına yeni deneyimler katmayı amaçlıyoruz.” dedi.