VJ Bülent'ten Demet Akalın'ın sözlerine tepki: 'Haram olsun'

Bir döneme damgasını vuran 'VJ Bülent' olarak tanınan ve hafızalara kazınan Bülent Çarıkçı, kendisi hakkında televizyondan yorum yapan Akalın'a "Televizyonda seni tatlı sözlerle sunduğum anonslar haram olsun." diyerek tepki gösterdi.

VJ Bülent'ten Demet Akalın'ın sözlerine tepki: 'Haram olsun' - Sayfa 1

90'lı yıllarda televizyon ekranlarında sunuculuk ve oyunculuk gibi birçok alanda boy gösteren VJ Bülent, kendisi hakkındaki yorumları üzerine Demet Akalın hakkında konuştu.

112
VJ Bülent'ten Demet Akalın'ın sözlerine tepki: 'Haram olsun' - Sayfa 2

VJ Bülent, "Fatih Ürek ile aran kötü, Kerimcan ile aran kötü, Zuhal Topal ile aran kötü. Eve çağırdığın sözde fenomenler ile aran kötü. Seni var eden Ersay Üner ile yeni barıştın" diyerek ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

212
VJ Bülent'ten Demet Akalın'ın sözlerine tepki: 'Haram olsun' - Sayfa 3

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, son dönemde kiracısı ile yaşadığı sorunla gündeme gelen ünlü şarkıcı bu kez Vj Bülent ile polemiğe girdi.

312
VJ Bülent'ten Demet Akalın'ın sözlerine tepki: 'Haram olsun' - Sayfa 4

Zuhal Topal ile 10 senedir küs olduğunu açıklayan Akalın'ın, kendisi hakkındaki yorumlarına karşı çıkan Vj Bülent sosyal medyadan mesaj yayınladı. VJ Bülent, annesini kaybetmenin acısını hala yaşadığını belirterek şunları söyledi:

412