Reklam PR
06 Mayıs 2011 17:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:19

VİPDÜKKAN'IN PAZARLAMA VE REKLAM MÜDÜRÜ KİM OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Global Şirketler bünyesinde kurulan Özel Alışveriş Kulübü www.vipdukkan.com'da görev değişikliği...

Global Şirketler bünyesinde kurulan Özel Alışveriş Kulübü www.vipdukkan.com’da yapılan görev değişikliği ile Serkan Bayoğlu Pazarlama ve Reklam Müdürlüğü’ne getirildi.

18 Haziran 1969 doğumlu Serkan Bayoğlu, üniversite eğitimini Amerika’da Southern  Newhampshire Üniversitesi İşletme-Finans Bölümü’nde tamamladı. Uzun yıllar çeşitli ulusal gazetelerin reklam satış departmanlarında üst düzey yöneticilik yapan Bayoğlu, çalışma hayatına 2008-2010 yılları arasında Amerika’da devam etti. Geçtiğimiz yıl kurulan vipdukkan.com’da Marka ve Operasyon Müdür Yardımcılığı’nı yürüten Bayoğlu, Mayıs 2011 itibariyle de Pazarlama ve Reklam Müdürü olarak görev yapmaya başladı.  

vipdukkan.com hakkında

Dünyada hızla gelişen özel alışveriş sistemini Türkiye’de de uygulamak amacıyla ortakları Oğuz Şenol, Ayşe Arkış ve Muharrem Toplusoy tarafından hayata geçirildi. Kapalı devre alışveriş sistemine sahip vipdukkan.com, Ağustos 2010’da hizmet vermeye başladı. Site, 45 kişilik uzman ekibi ve geniş ürün ağı ile 650 bine ulaşan seçkin üye profiline tam bir “VIP” hizmet sunuyor.

MEDYARADAR/ÖZEL