Reklam PR
13 Mayıs 2012 12:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

VIPDÜKKAN YÖNETİMİNE HANGİ İSİMLER ATANDI? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Türkiye'nin önde gelen özel alışveriş kulübü Vipdükkan.com üst yönetimine yeni atamalar yapıldı

Türkiye’nin önde gelen özel alışveriş kulübü Vipdükkan.com üst yönetimine kattığı yeni profesyoneller ile yoluna devam ediyor;

2009 Yılından beri ABD’ de bir internet sitesinin CEO’luğunu yapan Kamil N. Özörnek Vipdukkan.com’un yeni Genel Müdürü olurken ; uluslararası ve ulusal kurumlarda çeşitli markaların pazarlama ve marka iletişimi alanlarında uzun süre yöneticilik yapmış olan Ayçin Bayraktaroğlu da Pazarlama Direktörü pozisyonuna getirildi.

ABD Florida eyaletindeki Tampa Üniversitesi’nde İşletme ana dalında yüksek lisans yapan Kamil N. Özörnek, ABD başlayan kariyerine sırasıyla Türkiye’de Sahibinden.com’un kurucuları arasında yer alırken ve 4 yıl boyunca Genel Müdürlüğünü de yaptı. Daha sonra Cushman & Wakefield Türkiye ofisinın Perakende Bölüm başkanlığı yapan ve PERA GYO’ da Genel Müdür Yardımcısı çalışan Kamil N. Özörnek son olarak 2009-2012 yılları arasında ABD de bir eticaret sitesinin CEO’luk görevini yürütüyordu.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Akademisi mezunu olan Ayçin Bayraktaroğlu reklam ajanslarında başladığı pazarlama kariyerine Nokia Türkiye ‘de Cep Telefonları Pazarlama Müdürü ve Nike Türkiye’de Pazarlama Direktörü olarak devam etmiş, son olarak Hürriyet Gazetesi Pazarlama Grup Başkanı olarak görev yapmıştı.

MEDYARADAR- ÖZEL