Spor
08 Kas 2023 00:53 Son Güncelleme: 08 Kas 2023 00:56

Vincenzo Montella'dan Serdar Saatçı'ya yakın markaj

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın kariyerini Portekiz ekiplerinden Braga'da sürdüren Türk stoper Serdar Saatçı'yı takibine aldığı ve genç savunmacıyı A Milli Takım'a çağırmayı düşündüğü belirtildi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 Elemeleri'nde kırmızı-beyazlıların Galler ile yapacağı karşılaşma öncesinde kadro çalışmalarını sürdürüyor.

Kadro çalışmaları kapsamında pek çok karşılaşmayı yerinde takip eden İtalyan çalıştırıcı, Real Madrid'in bugün gerçekleştirdiği antrenmanı Madrid'deki Valdebabas Tesisleri'nde izledi.

Madrid temsilcisinin teknik direktörü Carlo Ancelotti ile de kısa bir görüşme gerçekleştiren Montella, Arda Güler'in durumu hakkında da bilgi aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 4. hafta mücadelesinde Real Madrid sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile karşı karşıya gelecek.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Vincenzo Montella, Serdar Saatçı’yi A Milli Takım’a çağırmayı düşünüyor.

Haberde İtalyan teknik adamın, Madrid’te 1 gün daha kalacağı ve yarın oynanacak Real Madrid-Braga maçına gidip Serdar Saatçı’yı yerinde izleyeceği bildirildi.