Spor
27 Ağu 2023 13:17 Son Güncelleme: 27 Ağu 2023 13:20

Victor Nelsson'un transferi için Ramos şartı!

Sergio Ramos'un transfer edilmesi halinde, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un takımdan ayrılmasına izin verileceği ileri sürüldü

Sergio Ramos ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray’da İspanyol stoperin gelmesi halinde stoperde planların değişme ihtimali ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Ramos sarı kırmızılı takıma transfer olduğu takdirde Victor Nelsson’a ayrılık için verilen söz tutulacak.

Geçtiğimiz yıl Sevilla’nın teklifini kabul eden Danimarkalı stopere “Sana ihtiyacımız var. Transferi son haftasında senin kadar iyi bir defans oyuncusu bulamayız. Galatasaray’da kal, şampiyon olalım, önümüzdeki yıl transferinde gerekli kolaylığı da sağlayacağız” denmişti.

İşte Ramos imzayı atarsa Galatasaray da Nelsson’a verdiği bu sözü tutacak. Nelsson’a talip olan takımlar arasında Tottenham, Arsenal, Brighton ve Nottingham Forest bulunuyor.

Bugüne kadar Nelsson için ‘tok satıcı’ pozisyonunda olan ve oyuncusunu isteyen kulüplere 25 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini işaret eden Galatasaray'ın, Ramos’un gelmesi halinde Nelsson için pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Cimbom, 4 ekibinin talip olduğu Nelsson için taban rakamı 20 milyon Euro’ya indirerek görüşmelere başlayacak. G.Saray, bonussuz en az 20 milyon Euro’luk bonservis bedeline ‘evet’ diyecek. Sezon başındaki performansının da düşük olması üzerine ‘Aklı transferde’ yorumları yapılan Nelsson’un da Ramos’un gelişi ile ayrılması büyük olasılık kazanacak.