Gündem
03 Mar 2023 13:47 Son Güncelleme: 03 Mar 2023 14:40

Vedat Milor'dan 'Kızılay' göndermeli 'Muharrem İnce' yorumu: 'Bu aşırı özgüven bende olsa...'

Ünlü yemek eleştirmeni ve gastronomi yazarı Vedat Milor, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin "Nerede kalmıştık?" tweetini alıntıladı. Milor'un söz konusu paylaşımında yaptığı Kızılay göndermesi de dikkat çekti.

Millet İttifakı'nı oluşturan altılı masanın ikinci tur görüşmelerinin son toplantısı, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde önceki gün yapıldı. Toplantının ardından Ankara'da sıcak saatler başladı. 

Adaylık tartışmaları sürerken; sabah saatlerinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

İnce Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Nerede kalmıştık?" ifadelerini kullandı.

VEDAT MİLOR: BU ÖZGÜVEN BENDE OLSA...

Son olarak İnce'nin paylaşmını altıntılayan ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, "Bazı siyasetçilerdeki bu aşırı özgüven bende olsa ta ilkokulda sınıf başkanı olabilirdim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Furkan Özdemir'in özgeçmişi tepki çekmişti.

Özdemir'in CV'sinde yer alan bilgilerde şu ifadeler kullanılmıştı:

"İstanbul'da doğdu. 5. sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı."

Özdemir'in özgeçmişinin gündem olmasının ardından genckizilay.org.tr web sayfası geçici süreyle 'bakım' gerekçesiyle kapatılmıştı. Daha sonra açılan internet sitesinde Furkan Özdemir'in Kızılay'ın özgeçmişinde tepki çeken kısımların yer almadığı görülmüştü.