Magazin
09 Eki 2023 16:52 Son Güncelleme: 09 Eki 2023 16:54

Veda konuşması gündem oldu! "Artık benim için 'bitsin' dediğim noktadaydım"

 Eda Karabulut Nayır, MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşamki eleme gecesinde veda eden isim oldu. İlk haftadan beri eleme potasından çıkamayan Eda, finalde yaptığı bir dikkatsizlik yüzünden yarışmaya veda etti. Sosyal medyada veda videosu yayınlayan Karabulut, ''Artık benim için 'bitsin' dediğim noktadaydım'' dedi.

MasterChef All Star'da olaylı eleme gecesi yaşandı. MasterChef Türkiye All Star'da dün akşam Eda, Alican, Kerem, Tanya, Ayaz, Cemre ve Hasan gecenin eleme adaylarıydı. Son dörde kalan Alican, Eda, Tanya ve Ayaz'ın, bitirdikleri tabağa son olarak bal eklemeleri gerekliydi. Fakat Eda ve Ayaz kullanmaları gereken balı bulaşıkları yerleştirdikleri teknenin içine koydu. Şeflerin değerlendirmeleri sonucu MasterChef All Star'a veda eden isim Eda Karabulut Nayır oldu.

Yarışmaya veda eden Eda, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gelen mesajlarla ilgili bir paylaşımda bulunarak veda etti.

''Herkese merhaba, şu an telefonum gerçekten susmuyor. Çok teşekkür ediyorum. Çok güzel mesaj atıyorsunuz, çok güzel dilekleriniz var. Beni bu zamana kadar yalnız bırakmadığınız için, desteklerinizi esirgemediğiniz için, o güzel kalplerinizde bana yer verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı minnettarım. Çok seviyorum sizleri. Bizim yolumuz da buraya kadarmış. Nasipten öteye köy yok. Ben gerçekten çok yorulmuştum, çok bunalmıştım. Artık benim için 'bitsin' dediğim noktadaydım. Çok güzel bir şekilde veda ettim. Gördüğünüz gibi, vedamda da üzgün olmadığımı söyledim. Şu an da üzgün değilim. Üzülecek hiçbir şey yok. Hayatımız devam ediyor. Çalışmalarımız devam edecek. Güzel işler yapacağım, güzel projelerim olacak. Sizlerden tek dileğim ben var olduğum sürece sizler de benim hayatımda hep var olun.''