Gündem
05 Tem 2011 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:32

VE AZİZ YILDIRIM BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR!

Yıldırım'ın olayın açığa kavuşmasının ardından F.Bahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Ailesi, şike soruşturması kapsamında gözaltında olan Aziz Yıldırım'ın bu tarz işlere karışmadığından emin olduklarını belirtti.Yıldırım'ın olayın açığa kavuşmasının ardından F.Bahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.Türkiye'nin en büyük şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ailesi, kızı Hande Gamgam'ın evinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

FİKİR BİRLİĞİNE VARILDI
Yıldırım'ın eski eşi Yıldız Hanım, kızı Hande ve eşi Mehmet Gamgam, küçük kızı Gülşah ve eşi Murat Gordi'nin buluşmasında Aziz Yıldırım'ın suçsuz olduğuna inandıklarını belirten aile fertleri, Yıldırım'ın bu olayın ardından Fenerbahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine vardı. Yıldırım ailesi yıllardır Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı koltuğunda oturan Aziz Yıldırım'ın çok yıprandığını ve sürekli gündemde olduğundan dert yandı. Aile, Aziz Yıldırım'ın kesinlikle bu tarz işlere karışmadığından da emin olduklarını belirtti