Televizyon
03 Mar 2017 10:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Vatanım Sensin'de büyük sürpriz! General Cevdet ölecek mi?

"Vatanım Sensin" 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. İtilaf devletleri İzmir'e bir casus gönderiyor! Mehmet, saldırısı sonucu general Cevdet'i öldürecek mi?

Ekranların sevilen dizisi "Vatanım Sensin" izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. "Vatanım Sensin"in 18. bölümü fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde itilaf devletleri, Mustafa Kemal'in peşine düşmesi için bir casus gönderiyor. Gelen casus, general olan babasını Çanakkale'de kaybetmiş. Bu casus, direkt Mustafa Kemal için Anadolu'ya gönseriliyor. Casus Hamilton, Tevfik'e Eşref Paşa'nın yerine geçeceğini söylüyor.

AZİZE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ TEKRARDAN SÖYLEDİ

Mustafa Kemal Paşa ve Osmanlı tarafları, Ali Kemal'in seslenişiyle tek gaye altında toplanır. General Cevdet ise Tevfik'i İzmir'den sürmek için hazırlanır. Tevfik'in içindeki öfke gün geçtikçe artar ve Cevdet'i öldürmek için uygun zamanı bekler. Azize ise Tevfik ile evlenmek istediğini tekrardan dile getirir ve Cevdet'e tavrını en keskin şekilde göstermeyi amaçlar.

GENERAL CEVDET ÖLECEK Mİ?

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanında en can alıcı nokta ise Cevdet'in saldırıya uğraması. General Cevdet, Ali Kemal'a sarıldığı sırada silah ateş alıyor. Peki Mehmet'in saldırısı sonucu Cevdet ölecek mi? İzleyeci merakla "Vatanım Sensin"in 18. bölümünü bekliyor.

Vatanım Sensin, heyecanla beklenen yeni bölümü ile 9 Mart Perşembe 20.00'de Kanal D'de!