Politika
20 Nis 2023 10:55 Son Güncelleme: 20 Nis 2023 11:17

'Vatandaşı dinlemiyor' denilmişti... Bakan Muş, videonun tamamını paylaştı: "Bu açık bir trollüktür"

Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili adayı Mehmet Muş'un sosyal medyada yayılan görüntüsü gündem oldu. Söz konusu görüntülere göre yaşadığı sorunu anlatan bir kadını Muş'un umursamadığı, tepkisiz kaldığı iddia edildi. Tartışma yaratan paylaşım sonrası Muş'tan açıklama geldi. Söz konusu görüntülerin 12 saniyesinin kesilip algı oluşturulduğunu söyleyen Muş, "Videonun tamamından da anlaşılacağı üzere vatandaşımızı sonuna kadar dinleyip not aldım" dedi.

Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili adayı. Mehmet Muş, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için saha çalışmalarına hız verdi. Sahaya inen Muş, seçim ziyaretlerine devam ederken, sosyal medyada paylaşılan bir video görüntüsüyle gündem oldu. Bakan Muş, Tekkeköy ilçesinde yapılan kamulaştırılma sonrası mağdur olduğunu iddia eden vatandaşlarla parti seçim koordinasyon merkezinde görüştü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI
Bakan Muş'un kamulaştırma nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti anlatan kadını dinlerken, o sırada telefon ile meşgul olduğu anlara ait bir video ise sosyal medyaya servis edildi.

'VATANDAŞI' DİNLEMEDİ' İDDİASI
Söz konusu videoda Bakan Muş'un kendisine sorununu anlatan kadını, dinlemediği iddia edilip; telefonu ile meşgul olduğu anlar yer aldı.