Gündem
04 Eyl 2013 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

VATAN YAZARI MUTLU'NUN KOVULMASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Vatan gazetesinden bugün itibariyle kovulan Mustafa Mutlu'nun haberi sosyal medyada da yankı buldu.

Vatan gazetesi yönetimi Mustafa Mutlu’nun işine son verdi. Mutlu, Halk TV’ye yaptığı açıklamada işten çıkarıldığını doğruladı.

2004′den beri Vatan’da yazan Mutlu’nun 3 Eylül’de yayınlanan son yazısının başlığı “Yiğit şoförün yol kazası!” Mutlu yazısında Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut’un pazar günü geçirdiği ve alkollü olduğu iddia edilen trafik kazasını eleştiriyor.

Demirören Grubu’nun 2011′de satın aldığı Vatan gazetesi, temmuz ayında önemli yazarlarından Can Ataklı ile de yollarını ayırmıştı.

Mustafa Mutlu'nun Vatan'dan kovulması sosyal medyayada yansıdı. sosyal medya kullanıcıları bu duruma tepki gösterdiler..

İşte Sosyal Medya'da Mustafa Mutlu'nun kovulmasına gelen yorumlar ;

@nedimsaban
Bir iyi bir kötü haber. Kötüsü,Vatan Gaz.Mustafa Mutlu gibi bir değeri kaybetmiş. İyisi, Leyla ile Mecnun ekibi Star'da yeni dizi yapıyormuş

@yalcincakir
İdam kararı verir gibi kalemleri tek tek kırıyorlar. Gezi olaylarını da kaleme alan muhalif yazar Mustafa Mutlu ile de yollar ayrılmış

@Murat_ide
Birileri USTANIN HİKAYESİNİ, usta da (!) kendi hikayesini yazmaya devam ediyor.. MUSTAFA MUTLU da bu pis hikayedeki yerini almış..NE MUTLU..

@tokcem
Mustafa Mutlu 1 solcu, ben 1 liberalim. Siyasi görüş ayrılıklarımız var. Ama kalemini, ilkelerini satmadı. Dik durdu. Saygı ile selamlıyorum.

@turgutdibek
Zannediyorlar ki Akp yi eleştirenler gazetelerde yazmazsa, televizyonlarda konuşmazsa bu milleti uyuturuz.

@barisyarkadas
Mustafa Mutlu'nun işten atıldığı gece, Rasim ozan devlet protokolünde ustanın hikayesini izliyor... İşte AKP'nin istediği gazeteci tipi...

@Chphalukkoc
Mustafa Mutlu'nun da ileri demokrasi sayesinde Vatan ile iliskisi kesildi. Bunların tirajlarını sınırlamak gerek. Biraz YOK SATSİNLAR....

@can_atakli_
Aldırma Mustafa bugünlerde işten atılmak göğüse takılan onur madalyasidir

@bahattinyucel
Sonunda gerçekten basin özgürleşti(!).Son yılların en namuslu kalemlerinden Sevgili Mustafa Mutlu, atılmış Vatan'dan.artik okumayacağim.

@nazlicanozkan
mustafa mutlu sahiciliği ve cesaretiyle susturulamayacak gazetecilerden biridir. bize geçmiş olsun ona uğurlu olsun...

@vekilince
Tarih muktedirler karşısında eğilenleri, yazmaz, Mustafa Mutlu gibi dik duranları yazar.