Gündem
11 Şub 2013 18:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

VATAN KIZINI EŞİ GİBİ GÖSTERDİ, CÜBBELİ KÜPLERE BİNDİ!

Vatan Gazetesi Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızını eşi gibi göstermesine sert tepki gösterdi.

Vatan Gazetesi, Uludağ’da bir gün tatil yapan Cübbeli Ahmet Hoca’nın kızını eşi gibi göstermesine sert tepki gösterdi ve düzeltme yapılmaması halinde yargıya başvuracağını açıkladı.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın, “Bursa’da eşleri ve çocuklarıyla tatil yaptığı”nı iddia eden Vatan gazetesine kınama geldi. Cübbeli Hoca, kızının ve eşinin resmini basarak, kızını da eşi gibi göstermesini kınadı ve 18 yaşından küçük birinin izinsiz resminin basılmasının suç olduğu hatırlatıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca adına yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Bursa Yıldırım ilçesi vakıf külliyesi Pınar Eğitim Çevre ve Kültür Derneğinin davetlisi olarak konferans vermek üzere Bursa’da misafir olan Cübbeli Ahmet Hocaefendi’nin, dernek yetkililerinin Uludağ’daki içkisiz bir otelde, bir gün istirahat etmesi için ısrar etmeleri üzerine, konakladığı Büyük Otelin çıkışında gazeteciler tarafından çekilen resmi ilk sayfasına taşıyan vatan gazetesi resimde bulunan iki çarşaflı bayanı hoca efendinin eşleri olarak yazmak suretiyle büyük bir yalana ve hukuksuzluğa imza atmıştır.

Zira, resimdeki bayanlardan biri hoca efendinin eşi, diğeri ise henüz 17 yaşında olan kızıdır. Bu gazete 18 yaşından küçük olan bir kızın resmini izinsiz kullanarak suç işlemiş olmaktan öte,aynı zamanda bir kızı  babasının eşi gibi göstererek büyük bir skandalı ortaya  çıkarmıştır.

Bu durum, Cübbeli Ahmet Hocaefendinin hakkındaki karalama kampanyasının bir uzantısı olarak değerlendirilmiştir.

Gazete tarafından aynı sayfada aynı puntolarla bu gerçeğin açıklanarak önceki yalan haber tekzip edilmezse Cübbeli Ahmet Hocaefendi hukuki süreci başlatacaktır.”