Gündem
26 Ara 2012 10:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:33

"VATAN HAİNİ" BAŞINI AĞRITACAK! ALİ POYRAZOĞLU LEVENT KIRCA'YA DAVA AÇIYOR!

Levent Kırca'nın 'Vatan Haini' çıkışı sonrası Ali Poyrazoğlu Kırca'ya dava açmaya hazırlanıyor...

Gücü gördüğünde sopasını saklayanlar, kaşısında güç gösterisinde bulunmayacağını bildiği kesimler hakkında atıp tutarken haddini kolayca aşıveriyor. Son günlerde Levent Kırca da ardı ardına açıklamalar yapıyor. Bir taraftan Sezen Aksu, Halil Ergün ve Ali Poyrazoğlu gibi sanatçıların "vatan haini" olduğunu açıklıyor, bir taraftan Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken kantarın topuzunu fena kaçırıyor. Ancak kolayca savurduğu vatan haini iddiası yüzünden başı ağrıyacak gibi. Sanatçılar, Kırca hakkında dava açacaklar.

LEVENT KIRCA'YA DAVA AÇIYOR
Önceki gün Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde bir öğrenci kulübü ve Türkiye Gençlik Birliği tarafından düzenlenen söyleşide Sezen Aksu, Halil Ergün ve Ali Poyrazoğlu için "vatan haini" diyen Levent Kırca’nın sözleri yankı uyandırdı. Biz de bahsi geçen sanatçıları arayarak, Kırca’nın sözleriyle ilgili düşüncelerini sorduk. Oyuncu Halil Ergün, Kırca’nın sözleriyle ilgili Taraf ’a yaptığı açıklamada "Hiç konuşmak istemiyorum, gerek yok" derken Ali Poyrazoğlu dava açacağını ifade etti.

Poyrazoğlu, "Avukatlarıma havale ettim. Yasal yollardan haklarımı arayacağım. Açıklama yapılabilecek bir durum değil. Çok ağır bir suçlama vatan haini ne demek. Bizi suçluyor, bizim üzerimizden de Başbakan’ı suçluyor, vatan haini diyerek" şeklinde konuştu.

Taraf