Gündem
28 Haz 2013 11:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

VASFİYE TEYZE BİKİNİ GİYDİ, VOGUE TÜRKİYE'YE POZ VERDİ!

Yalan Dünya'nın Vasfiye Teyzesi Gonca Vuslateri, çok özel pozlar verdi.FOTO GALERİ

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Eylem ve Vasfiye Teyze rolleriyle tanınan Gonca Vuslateri, Vogue Türkiye dergisinin Temmuz ayı sayısına konuk oldu.
 
Ünlü gazeteci Ece Temelkuran’yla röportaj yapan Gonca Vuslateri, Vogue Türkiye dergisi için çok özel pozlar da verdi.

VASFİYE TEYZE'DEN ÖZEL POZLAR-FOTO GALERİ

Ölürken özür dileyen melek
 
Tıpkı goncanın gülün bir anı olması gibi, Ece Temelkuran da Gonca Vuslateri’yi hayatın en özel anlarına benzetti. Ve “Kaçırabilirim diye hep dikkatle bakıyorum sana” dediği yakın arkadaşını Vogue Türkiye’nin Temmuz sayısı için yazdı.
 
Sen bir an’sın... Anlatacağım. Ama şunu söylemeliyim, bu dergi sayfasına yıllar sonra baktığımızı hayal ederek yazıyorum şimdi. Bir ev taşınırken ya da artık ‘büyük temizliğin’ yapılmasına karar verildiği o günlerden birinde bir yerlerden bu derginin çıkıverdiğini hayal ederek.
 
Gonca, sen gezegene düşmüşsün, “naapcan!” Seninle ilgili ilk böyle düşündüğüm günü hatırlıyorum. Yaz sonuydu. Ne sıkıntılı bir yaz sonuydu. Bir bahçedeydik. Herkes nasıl yenildiğini anlatıyordu demek, sen de anlatıyordun. Ayağa kalktın ve kendini oynamaya başladın.
 
En zavallı anını, en vurulup düşmüş gününü, kahkahalarla. Aynı anda hem yazıyor, hem oynuyordun insanın kalbini bakır bir tel gibi deşen bu acıyı komediyi. Sana yardım etmeye çalışanları oynuyordun, seni anlamayanları, sonra dönüp yine kendini canlandırıyordun.

 GEZEGENE DÜŞENLER YALNIZ BIRAKILIR
 
On beş dakika sürdü sanırım. Sonra... Dünyaya düşenlere bir tuhaf b