Vartolu Sadettin'e büyük müjde!

2018 yılında Çukur'un oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil ile nikah masasına oturan Cansu Tosun'un 3,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Vartolu Sadettin'e büyük müjde! - Sayfa 1

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin başrol oyuncularından Erkan Koçak Köstengil, geçtiğimiz sene meslektaşı Cansu Tosun ile Antalya Olimpos'ta evlendi. İlişkilerini dolu dizgin yaşayan ünlü çiftten bebek müjdesi de geldi.


113
Vartolu Sadettin'e büyük müjde! - Sayfa 2

MUTLU HABERİ SADECE AİLELERİYLE PAYLAŞTILAR

Milliyet'in haberine göre: geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte giydiği salaş elbisesiyle akıllara hamilelik iddialarını getiren güzel oyuncu Cansu Tosun'un 3 buçuk aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bebek haberini şimdilik sadece yakın çevresiyle paylaşan çiftin, heyecanlı ve mutlu olduğu öğrenildi.

213
Vartolu Sadettin'e büyük müjde! - Sayfa 3

FESTİVAL GİBİ DÜĞÜNLE EVLENMİŞLERDİ

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz sene Antalya'da festival tadında bir düğünle Cansu Tosun ile evlendi. Çiftin düğününe Bülent Şakrak - Ceyda Düvenci çifti olmak üzere Şebnem Bozoklu, Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu gibi ünlü isimler katılmıştı.

313
Vartolu Sadettin'e büyük müjde! - Sayfa 4
413