Variety dergisine göre 2021'in en kötü filmleri açıklandı!

Variety dergisi, yaptığı çalışma sonucunda 2021 yılında vizyona giren en kötü filmleri derledi. İşte, Variety eleştirmenleri Owen Gleiberman ve Peter Debruge’un hazırladığı listeye göre 2021 yılının en kötü filmleri.

Variety dergisine göre 2021'in en kötü filmleri açıklandı! - Sayfa 1

Variety dergisi, 2021 yılının en kötü filmlerini listeledi. Dergi eleştirmenleri Owen Gleiberman ve Peter Debruge'un hazırladığı listelerde beşer film yer aldı.

112
Variety dergisine göre 2021'in en kötü filmleri açıklandı! - Sayfa 2

Dünyaca ünlü ABD’li haftalık eğlence dergisi Variety dergisi eleştirmenleri Owen Gleiberman ve Peter Debruge, 2021’in en kötü filmlerini seçti. 

212
Variety dergisine göre 2021'in en kötü filmleri açıklandı! - Sayfa 3

ELEŞTİRMEN OWEN GLEİBERMAN'A GÖRE EN KÖTÜ FİLMLER

1.Cherry

Tom Holland, Ciara Bravo, Jack Reynor, Michael Rispoli ve Jeff Wahlberg'in yer aldığı film Irak'tan dönen eski bir ordu doktorunun geçirdiği travma sonrası yaşadığı stres bozukluğunu konu almaktadır. 26 Şubat 2021'de gösterime giren film ve 12 Mart 2021'de Apple TV+ üzerinden dijital olarak yayımlandı.

312
Variety dergisine göre 2021'in en kötü filmleri açıklandı! - Sayfa 4

2.Music

Başrollerini Kate Hudson ve Maddie Ziegler'ın paylaştığı Music filmi, otizmli üvey kız kardeşinin bakıcılığını yapan iyileşme sürecindeki bir bağımlının hikayesini anlatıyor. 

Sia, nöroçeşitliliği olan bir karakteri canlandırması için hiçbir nörogelişimsel bozukluğu olmayan Ziegler'i seçtiği ve filme otizmli karakterin gerçek hayatta yaralanmaya ve hatta ölüme yol açabilecek fiziksel bir pozisyonda sınırlandırıldığını gösteren sahneler dahil ettiği için kınanıyor.

412