'VAR görüntüleri hakkında bildiklerim var' diyen Demirkol'dan şok sözler: 'Hakemliği bitirilsin'

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, VAR görüntüleri hakkında kendi bildikleri olduğunu söyledi. Ayrıca bir Süper Lig hakemi ile ilgili de konuşan Demirkol’un sözleri şoke etti.

'VAR görüntüleri hakkında bildiklerim var' diyen Demirkol'dan şok sözler: 'Hakemliği bitirilsin' - Sayfa 1

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe - Hatayspor maçını değerlendiren Mehmet Demirkol, Erden Timur'un açıklamaları hakkında da konuştu.

VAR görüntüleri hakkında bildikleri olduğunu söyleyen ünlü yorumcu, hakem Ali Şanslan hakkındaki iddiaların doğru olması halinde hakemliğinin derhal bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Demirkol, şu ifadeleri kullandı;

19
'VAR görüntüleri hakkında bildiklerim var' diyen Demirkol'dan şok sözler: 'Hakemliği bitirilsin' - Sayfa 2

"ERDEN TİMUR FANATİKÇE ŞEYLER SÖYLÜYOR"

Erden Timur nevi şahsına münhasır bir insan. Çok kibar bir adam. Bunu konuşmalarının içinde de görüyorsun. Bir bakıyorsunuz başarı önemli değil, önemli olan süreç diyor. Çok güzel söyler bu. Bir bakıyorsunuz fanatikçe sözler söylüyor.”

29
'VAR görüntüleri hakkında bildiklerim var' diyen Demirkol'dan şok sözler: 'Hakemliği bitirilsin' - Sayfa 3

"VAR HAKKINDA BİLDİKLERİM VAR"

“Benim de VAR görüntüleri hakkında bildiklerim var. Ama açıklamıyorum. Bir gün bir soruşturma açılırsa gidip mahkemede isimleriyle konuşurum.”

39
'VAR görüntüleri hakkında bildiklerim var' diyen Demirkol'dan şok sözler: 'Hakemliği bitirilsin' - Sayfa 4

"EĞER DOĞRUYSA HAKEMLİĞİ BİTİRİLMELİ"

Ali Şansalan eğer Erden Timur’un iddia ettiği gibi Beşiktaş kongre üyesiyle o kadar içli dışlı olduysa hakemliği bitirilmeli. Bundan sonra sadece Beşiktaş maçlarını değil, hiçbir maçı yönetmemeli. Beşiktaş kongre üyesiyle o şekilde yakın olan, her kulüp üyesiyle yakın olabilir. Bu büyük bir şüphe. Hala bu iddialar hakkında Ali Şansalan’ın cevap vermemesi inanılır gibi değil. Eğer cevap vermiyorsan bu iddialar doğdu demektir. Ben bunu anlarım.”

49