Van'daki çığ faciası ünlüleri yasa boğdu

Van'ın Bahçesaray ilçesinde 5 kişinin öldüğü çığ felaketinde kaybolan 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine çığ düştü. AFAD, faciada 33 kişinin öldüğünü ve 53 kişinin yaralandığını açıkladı. Bu facia sonrası ünlü isimler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla üzüntülerini ifade ettiler.

Van'daki çığ faciası ünlüleri yasa boğdu - Sayfa 1

MURAT BOZ

Bir kez daha derin bir üzüntü içindeyiz... Bu kez aklımız da, kalbimiz de Van'da... Vefat eden canlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizlerle...

145
Van'daki çığ faciası ünlüleri yasa boğdu - Sayfa 2

TÜRKAN ŞORAY

Bir acı haber daha... Van Saklıbahçe'de çığ felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi başka felaketlerden korusun, inşallah yaşadığımız bu acılar son olur... Ayrıca; bugün Sabiha Gökçen Havaalanı'nda uçak kazasını yaşayan yolculara geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum.

245
Van'daki çığ faciası ünlüleri yasa boğdu - Sayfa 3

HÜLYA KOÇYİĞİT

Kapkara bir gün bugün. Önce Van'da canlarımızı kaybettiğimiz büyük bir acı, sonra da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan uçak kazası... Çığ felaketinde hayatını kaybeden tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; Van'daki ve İstanbul'daki yaralı tüm vatandaşlarımıza da acil şifa diliyorum.

345
Van'daki çığ faciası ünlüleri yasa boğdu - Sayfa 4

NEBAHAT ÇEHRE

Geçmiş olsun #Van...

445