Gündem
27 Eyl 2010 15:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

VAKİT'TEN FOTO-ŞOK! KADINLAR NASIL YOK OLDU?

Vakit Gazetesi, festivalde iki kadınla dans eden başkanın yanındaki kadınları sildi.

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen ve biranın su gibi tüketildiği ’Oktoberfest’ festivalinin benzerinin gerçekleştirildiği Antalya’da bir genç hayatını kaybetti.

Yaşananları bugün sürmanşetine taşıyan Vakit Gazetesi, CHP’li Belediye Başkanı’nın yanındaki kadınları sansürleyerek verdiği haberde, ’Kına yak Akaydın’ başlığını kullandı.

27 YAŞINDAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve bir bira firmasının ortaklaşa düzenlediği festivalden döndükten sonra yaşamını yitiren Anıl Durmaz’ın (27) ölüm nedeninin aşırı alkole bağlı kalp krizi olduğu sanılıyor. Emekli ağır ceza hakimi Fikri Durmaz’ın oğlu olan Anıl Durmaz, ABD’de üniversite öğrenimi görüyordu. Anıl Durmaz’ın alkol komasına girerek hayatını kaybettiği festivalin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Almanya’nın Antalya Başkonsolosu Frank Urbschot, ilk bira fıçısını açarak yapmıştı. Balyozla dev fıçının tıpası kıran ve fıçıdan fışkıran birayı katılımcılara dağıtan Akaydın, festivalin Türkiye’ye örnek olmasını dilemişti.

VAKİT KADIN GÖRMESİN...
Antalya’da düzenlenen biraz festivalinde aşırı alkol alan üniversite öğrencisinin hayatının kaybetmesinin ardından ‘Kına yak Akaydın’ sürmanşeti atan Vakit Gazetesi CHP’li belediye başkanı Mustafa Akaydın’la dans eden iki kadını sildi.


ETİKETLER
#Vakit #kadın resmi