Televizyon
30 Nis 2010 20:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

VADİ ŞİMDİ DE FUTBOLA EL ATTI! MEĞER ALMANLAR RIDVAN'A KOMPLO KURMUŞ!(VİDEO)

Kurtlar Vadisi bu kez futbola el attı.Konu Rıdvan Dilmen'in gözaltına alınmasıydı. Memati, Rıdvan'ı Almanların yaktığını söyledi ve bakın bunu neye bağladı?

Konu Rıdvan Dilmen’in gözaltına alınmasıydı. Memati, Rıdvan’ı Almanların yaktığını söyledi. Euro 2012’yi işaret edip, Rıdvan’ın geçmişiyle bağlantı kurdu. ’Her şeyi bilen adam’ Polat’ın ağzı bir karış açık kaldı.

Kurtlar Vadisi’nde dün akşam ilginç bir diyalog yaşandı. Konu Rıdvan Dilmen’in şike iddiasıyla gözaltına alınarak Emniyet’te sorgulanmasıydı. Dizinin böşrol oyuncularından Memati Baş’ta bu konuya dikkat çekerek Rıdvan’ı Almanlar’ın yaktığını söyledi.

Memati, Avrupa Şampiyonası’nı işaret edip, Rıdvan’ın geçmişiyle bağlantı kurdu. Zamanında Rıdvan’a Almanların ameliyat ettiğini de söyleyen Memati, yıldız futbolcunun bilerek sakat bırakıldığını iddia etti.

Polat Alemdar ise kontrol altında tutmak için attığı her adımın adeta gölgesi olduğu Memati’nin bu ilginç teorisine şaştı kaldı. Masada yemek yiyen polis memuru ise "Abi hiç böyle düşünememiştik" diye Memati’ye hayranlığını dile getirdi.

İŞTE O SAHNE