Gündem
04 Ara 2010 23:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

''VAAZLARI BIRAKMAZSAM....'' CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN ŞOK İDDİA! NASIL TEHDİT EDİLİYOR?

Montaj kasetlerin Sirkeci Postanesi'nden yüzlerce kişiye postalandığını belirten Hoca şok bir iddia ortaya attı.

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden ’Cübbeli Ahmet Hoca’ lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, ocak ayında cemaate seslenerek "Montajlı iftira kasetlerinin" yayınlanabileceğini, şaşırmamalarını, kendisine inanmayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini söylemişti. Cübbeli, yaklaşık 11 ay sonra korktuğuna uğradı.

ZİNA YAPMADIM DİYE YEMİN ETTİ
Cübbeli ait olduğu söylenen kasetlerle ilgili konuştu.. İddialara sert çıktı. Sohbetlerinin bazı çevreleri rahatsız ettiğini söyleyen Hoca, zina işlemediğine yemin etti ve ekledi, "Öyle bir beddua ederim ki, o ok hedefini şaşmaz, helak olurlar..."

KİMLER RAHATSIZ OLDU
Allahın müslümanları imtihan edeceğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Ilımlı İslam Projesi", "Yahudi ve Hristiyan cennete gidebilir" fikrini yaymak isteyenlerin hedefi olduğunu söyledi. Televizyonlara çıktıktan sonra kendisinden korkulduğunu belirten Cübbeli Ahmet Hoca, linç kampanyası için "bir yerlerden" izin çıktığını söyledi.

ERKEK ERKEĞE DE ÇIKAR
Montaj kasetlerin Sirkeci postanesinden yüzlerce kişiye postalandığını belirten Hoca şok bir iddia ortaya attı: "Vaazları bırakmazsam yakında erkek erkeğe kasetimi de çıkaracakları konusunda tehdit ediyorlar..."