Uzmanlar uyardı: 6 saat kar yağacak! İstanbul’a geliyor, 5 atom bombası gücünde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki hafta birçok ilde ve başta İstanbul'da kar yağışının beklendiğini açıkladı. Uzmanlar ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl yaşananlar fragman olacak…. Geçen sene yaşanan kar yağışını hatırlatan uzmanlar, “O zaman vortex enerji 3 atom bombası gücündeydi, bu seneki 5'e çıkabilir" ifadelerini kullandı. Peki İstanbul'a kar ne zaman gelecek? İşte uzmanların gündeme düşen bomba açıklamaları….

Uzmanlar uyardı: 6 saat kar yağacak! İstanbul’a geliyor, 5 atom bombası gücünde… - Sayfa 1

İstanbul'da beklenen kar yağışı hakkında ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den flaş açıklamalar geldi. Türkiye haritası paylaşan Kerem Ökten, geçtiğimiz yıl yaşanan kar yağışını hatırlattı ve “Geçen seneki vortex enerji 3 atom bombası gücündeydi, bu seneki 5'e çıkabilir" ifadelerini kullandı. Peki İstanbul'a kar ne zaman gelecek? İşte Kerem Ökten'in gündeme düşen bomba açıklamaları….

119
Uzmanlar uyardı: 6 saat kar yağacak! İstanbul’a geliyor, 5 atom bombası gücünde… - Sayfa 2

Türkiye kuraklıkla boğuşurken beklenen kar yağışı bir türlü gerçekleşmiyor.

219
Uzmanlar uyardı: 6 saat kar yağacak! İstanbul’a geliyor, 5 atom bombası gücünde… - Sayfa 3

Uzmanlar yağışların gelmemesi halinde birçok kriz yaşanacağını vurgularken   Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki hafta birçok ilde ve başta İstanbul'da kar yağışının beklendiğini açıkladı.

319
Uzmanlar uyardı: 6 saat kar yağacak! İstanbul’a geliyor, 5 atom bombası gücünde… - Sayfa 4

Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise iddialı açıklamalarda bulundu.

419