Gündem
03 Eki 2010 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:40

UZAN'IN PARİS'TE GİTTİĞİ MEKANDAN HANGİ TÜRK ÜNLÜLER KOVULDU?

Paris'te Cem Uzan'ın sık uğradığı L'Avenue Restaurant'a giden Türk sosyetesinden 4 ünlü ismin, bu mekandan kibarca kovuldukları iddia edildi.

Paris'te Cem Uzan'ın sık uğradığı L'Avenue Restaurant'a giden Türk sosyetesinden Ralf-Sanem Tezman, Aslı Tümen, Emine Kütük gibi bir çok ünlü ismin diğer müşterileri rahatsız ettikleri ve bu nedenle restorandan kibarca kovuldukları iddia edildi.

Sosyeteyi sarsan olay iddialara göre şöyle gelişti: Tilda-Erol Tezman çifti oğulları Selim'i Paris'deki Ritz Otel'de muhteşem bir düğünle evlendirdi. Düğünde Aslı Tümen, Mehmet Pisak, Emine Kütük, Mehmet-Melisa Mutlu, Zeynep Mutlu, Ralf-Sanem Tezman, İskender-Mehveş Pisak gibi isimler hazır bulundu. Davetliler düğün öncesi ise soluğu ismi işadamı Cem Uzan'la ünlenen "L'Avenue Restaurant"ta aldı. Burada yemek yiyen sosyetik isimlerin keyfi iddialara göre ilerleyen saatlerde kaçtı. Aynı zamanda tesadüfen Cem Uzan'ın da bulunduğu mekanda şok bir gelişme yaşandı. L'Avenue Restaurant'ın müdürü yüksek sesle konuşup, kahkahalar atan aralarında Aslı Tümen, Mehmet Pisak, Emine Kütük, Mehmet-Melisa Mutlu, Zeynep Mutlu'nun bulunduğu masanın yanına giderek "Müşterilere rahatsızlık veriyorsunuz, buradan gitmenizi istiyoruz. Bu yüzden buraya bir daha Türk almayacağız" dedi.

Bu sözler üzerine neye uğradığını şaşıran ve suratı asılan grup mekandan çıkmak zorunda kaldı. Sosyetinin tanınmış isimlerinden, o sırada restoranda bulunan Cem Uzan'ın rahatsız olduğu öne sürüldü. Mekandan kovulduğu iddia edilen isimlerden Emre Kütük "Mekana uğradığımız doğru ancak böyle bir şey kesinlikle yaşanmadı" dedi. VATAN'ın ulaştığı L'Avenue Restaurant'ın garsonu ise "Evet böyle bir olay yaşandı ama sebebini bilmiyorum" derken, bir başka yetkili "Restoranımızda böyle bir olay yaşanmadı" dedi.

Vatan

ETİKETLER
#cem uzan #paris #mekan