Magazin
16 Mar 2011 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:08

"UTANMAZ ADAM SEN ROBİN HOOD MUSUN?" CEM YILMAZ'DAN SEYİRCİYE SERT TEPKİ!

Cem Yılmaz sahnede gösterisini yaparken bir seyirciye fena halde sinirlendi ve tepki gösterdi.

Geçen ay sonu bel fıtığı ameliyatı geçirdiği için ara verdiği sahnelere geri dönen Cem Yılmaz, kapalı gişe giden "Fundamental CM101MMXI" adlı gösterisini cep telefonuyla çekmeye çalışan gence sahneden fena patladı.

Haberyaziyorum.com'da yer alan habere göre Yılmaz, pazartesi TİM'deki gösterisi için sahnede esprilerini sıralıyordu. Programın ortalarına doğru Yılmaz bir seyircinin gösteriyi cep telefonu ile kaydettiğini fark edince kıyamet koptu.

Yılmaz çekim yapan kişiye "Niye çekiyorsun utanmaz adam sen Robin Hood musun? Çekip internette koyacaksın. Emeğime saygın yok mu senin? Ben hayır işlemeyi bilmiyor muyum? Sen ve senin gibiler kim oluyorsunuz da adıma hayır yapıyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

'SİL YOKSA SİLİVRİ'YE YOLLARIM'
Sinirlenen Cem Yılmaz "Çabuk o görüntüleri sil yoksa seni Silivri'ye yollarım. Bu ülkede kanun var. Benim için dört yıl yatmaya değmez. Ben senin ekmeğinle oynuyor muyum? Çabuk o görüntüleri sil" dedi. Yılmaz yardımcısı Öner'e seslenerek "Görüntüleri sildirin" talimatı verdi.

Programın ardından TİM'in güvenlik görevlileri cep telefonu ile çekim yapan izleyiciyi dışarı çıkararak görüntüleri sildirdi.