Gündem
04 Eyl 2013 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

USTA'NIN HİKAYESİ'NİN SUNUCULARINA ELEŞTİRİ YAĞDI; 'BU NE YALAKALIK!'

Beyaz TV'nin yaptığı Erdoğan Belgeseli'ni sunan spikerler performanslarıyla tartışıldılar.

Dün gece ekranlara gelen ve uzun zamandır medyada tanıtımları dönen Beyaz TV'nin yaptığı Erdoğan Belgeseli'ni sunan spikerler performanslarıyla tartışıldılar...

Başbakan Erdoğan dün akşam Beyaz TV’de kendi hayatının anlatıldığı “Usta'nın Hikayesi” programında katıldı.

Programın sunuculuğunu Ferda Yıldırım ve Ertem Şener gerçekleştirirken, ikilinin Başbakan karşısındaki performansları eleştiri konusu oldu.

Aslen spor spikeri olan Ertem Şener’in 2 saat süren canlı yayın boyunca koltuğunun ucunda oturması ve bir sunucu olarak aşırı özenli tavırları eleştirilerin odağındaydı.

PEKİ ERTEM ŞENER'İN BU PERFORMANSINA KİM NE DEDİ?

@Antagonist_Agan @_ertemsener @melisalphan evlat olsan sevilmezsin yazık yazık seni tanıyanlara üzüldüm! Biat biat biat nereye kadar!

@MehmetAkaryldz1  @_ertemsener ++azıcık  onurlu ol ya.. Bu kadar biat etmek nedir? Ecevit döneminde yayın yapsaydın onun karşısında böyle dururmuydun acaba

@kemanist @merttt81 Büyük yapımcı,yaratıcı fikir adamı Acun diyorsa doğrudur abi.Bu arada Ertem Şener yalakalık algımı değiştirdi, yeni kapılar açtı.

@keremsucapulu @_ertemsener agzina hala Ataturk'u nasil aniyorsun sen? Boyle güzel yandasken iktidar degistiginde nereye doneceksin kimi nerden opeceksin?

@rametiste @_ertemsener Ferda Y. en azından tane tane, devrik cümleler kurmadan, soru sorarken lise öğrencisi gibi elindeki kağıda bakmadan sunabildi

@YusufCanFurat @_ertemsener  Ertem Şener, Rüştü'yü bırakıp başbakanı öpmeye mi başladın?

@SwRTsN @_ertemsener koca başbakana musluk tamir edermisiniz diye sorduğunuzda hiç utanmadınız mı ????

@emre57can #ustanınhikayesi ni izliyorumda ertem şener nasıl bir oynaktır arkadaş ya harbi rezillik..

@erenimo06 @_ertemsener Dik dur eğilme,bu millet seninle hüloooğğğ.Dik durmayı bizden öğrenecek değilsin,dik durmayı en iyi sen bilirsin.