Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu

Türk sinemasının duayen ismi yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.

Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu - Sayfa 1

Bir süredir rahatsız olan usta yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu, bugün kaldırıldığı hastanede 88 yaşında hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.

110
Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu - Sayfa 2

Bakan Koca paylaşımında "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sevenleri olarak acımız büyük." ifadelerini kullandı.

210
Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu - Sayfa 3

BAKAN ERSOY'DAN TAZİYE MESAJI
Türk sinemasında önemli filmlere imza atan ünlü yapımcı, yönetmen ve girişimci İnanoğlu'nun vefatına ilişkin Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, sosyal medya hesabından "Türk sinemasının duayen ismi, yönetmen, senarist, yapımcı ve Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Türker İnanoğlu'nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum." açıklamasında bulundu.

310
Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu - Sayfa 4

Bakan Ersoy, "Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

410