Medya
15 Eyl 2022 12:44 Son Güncelleme: 15 Eyl 2022 12:47

Usta spiker TGRT Haber’e geri döndü! ‘Bıraktığım yerden devam ediyorum…’

Şampiyonlar Ligi’yle akıllara kazınan ve kulaklara aşina olan usta isim, TGRT Haber’e geri döndüğünü duyurdu.

Şampiyonlar Ligi’yle akıllara kazınan ve kulaklara aşina olan usta spiker Sabri Ugan TGRT Haber’e geri döndü. Müjdeli haberi, sosyal medya hesabından attığı, “Merhaba… Ekrana bıraktığım yerden devam ediyorum” tweetiyle duyuran Ugan, programda Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün yerine geldi.

Programın yorumcularından ve Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu da Sabri Ugan’ın gelişi ile ilgili bir paylaşımda bulundu ve “Efsane geri döndü. Sabri Ugan abim hoş geldin” ifadelerini kullandı.

SABRİ UGAN KİMDİR?

58 yaşındaki Sabri Ugan 24 Mayıs 1963 tarihinde Sakarya’da doğmuştur.

İlkokul eğitimine memleketi Sakarya’da başlamış ve liseye kadar olan eğitimini burada tamamlamasının ardından Bolu’da Sevk ve İdarecilik Meslek Yüksekokulu’nda eğitim görmüştür.

1984 tarihinde okulu bitirmesinin ardından, 1985 tarihinde Gazetecilik mesleği ile tanışmış olan isim, ilk olarak Sakarya Gazetesi’nde çalışmaya başlamıştır.1991 tarihine kadar muhabirlik ve spor müdürlüğü gibi görevinde yer almış olan isim, maç anlatımları ile beraber ünlenmiştir.

1994-1996 tarihinde Kanal 6 televizyonunda çalışmaya başlamış olan deneyimli sunucu ve spiker, 1996 tarihinde ise Star TV kanalında çalışmaya başlamış ve çok sayıda lig maçının anlatımını gerçekleştirmiştir. Star TV ile beraber kariyerinde zirveye ulaşmış olan isim uzun süre Star TV bünyesinde görev almıştır.

En son TGRT Haber ve Radyospor’da bulunan deneyimli isim, yeniden kanala geri döndü.