Usta spiker Halit Kıvanç için art arda taziye paylaşımları! 'Kimse kolay kolay ulaşamaz'

Türk spor basınının efsane ismi gazeteci, sunucu ve yazar Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç, dünya yıldız Pele ile ilk kez röportaj yapan uluslararası gazeteci olarak tarihe geçmişti. Kıvanç için kulüplerden ve spor dünyasından taziye mesajları geldi.

Usta spiker Halit Kıvanç için art arda taziye paylaşımları! 'Kimse kolay kolay ulaşamaz' - Sayfa 1

Gazeteci, sunucu ve yazar Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. 

116
Usta spiker Halit Kıvanç için art arda taziye paylaşımları! 'Kimse kolay kolay ulaşamaz' - Sayfa 2

Ölüm haberini oğlu Ümit Kıvanç "Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27’si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek." sözleriyle duyurdu.

216
Usta spiker Halit Kıvanç için art arda taziye paylaşımları! 'Kimse kolay kolay ulaşamaz' - Sayfa 3

FENERBAHÇE

Sarı-lacivertli takımdan Halit Kıvanç için taziye mesajı geldi.

Fenerbahçe paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Halit Kıvanç’ı kaybettik Kulübümüzün 570 sicil numaralı YDK üyesi, usta gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Camiamızın kıymetli isimlerinden Halit Kıvanç’a Allah’tan rahmet, ailesi, kederli yakınları ve camiamıza baş sağlığı dileriz."

316
Usta spiker Halit Kıvanç için art arda taziye paylaşımları! 'Kimse kolay kolay ulaşamaz' - Sayfa 4

GALATASARAY

Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Rekabetin zerafetini bizlere en derinden hissettiren Halit Kıvanç'a, Allah'tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

416