Gündem
23 Mayıs 2016 17:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Usta şovmenden ortalığı karıştıran sözler!

Oyuncu Kadir Çöpdemir ve eski futbolcu Pascal Nouma, bir AVM'nin düzenlediği imza gününde gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pascal Nouma, bir hayranının “Bir sinema filminde kimle oynamak istersiniz” sorusu üzerine "Kıvanç Tatlıtuğ” dedi. Kadir Çöpdemir ise “Ağabey o sarışın ben Kenan İmirzalıoğlu’yla oynamak isterim” yanıtını verdi.

Birlikte bir Reklam filminde rol alan ikiliye, “Kim daha çok para kazandı?” diye soruldu. Kadir Çöpdemir, “Pascal benden daha çok kazanmadı. Biz çok iyi bir ortağız, eşit kazandık” ifadelerini kullandı.

NOUMA'NIN FAVORİSİ ATAKAN

Geçtiğimiz yıl Survivor’da yarışan Nouma, Ibrahima Yattara’nın arkadaşı olmasına rağmen Atakan’ı desteklediğini vurgulayarak, "Yattara ikinci olabilir ama Atakan kazansın istiyorum” dedi. Bu surada sözü giren Kadir Çöpdemir, "Ben Yılmaz Morgül’ü destekliyordum ama olmadı" şeklinde konuştu.

"BANA GELİNCE DİNAZORLAR ÇAĞI"

Bir ziyaretçinin “Yılmaz Morgül erkekliğin kitabını yazacakmış” sözleri üzerine Çöpdemir, "O Kitap biraz kısa sürer. 3-5 sayfalık broşür olur" yanıtını verdı. Ünlü oyuncu, "Nur Yerlitaş, banu alkan ve Bülent Ersoy’la birlikte Survivor'ın ünlüler takımında yer almak ister misiniz" sorusunun yöneltilmesi üzerine ise "Pascal’a cillop gibi kızlar, bana gelince dinazorlar çağı" diyerek ünlü ismileri kızdaracak açıklamalar yaptı.