Magazin
15 Ara 2016 13:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:16

Usta oyuncudan kötü haber!

Bir döneme damga vuran oyunculardan İlyas İlbey, kalp ameliyatı oldu. Haberi, canlı yayına bağlanan eşi Yasemin Yalçın duyurdu.

İnce İnce Yasemince'deki karakterleriyle gönüllerde taht kuran İlyas İlbey'in ciddi bir kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi.

EŞİ YAYINA BAĞLANDI

Ünlü komedyenin sağlık durumu ve geçirdiği ameliyatın detaylarını Renkli Sayfalar'a bağlanan eşi Yasemin Yalçın anlattı.

İşte Yasemin Yalçın'ın açıklamalarından satırbaşları;

Eşim şuanda hastanede. Sıkıntılı bir gece geçirdik ama iyiye gidecek inşallah. Aort kapağı eğişti, açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyat iyi geçti. Ani bir rahatsızlık olmadı.20 gün önce abisini kaybettik. Onun üzüntüsü üzerine doktora götürmek istedim.

"6 YAŞINDA DA AMELİYAT OLMUŞ"

Tiroidlerinde problem çıktı. Kalpte de sorun çıkınca onu öne aldık. Anatomik bir sıkıntısı varmış zaten. 6 yaşında da ameliyat olmuş. Soğuk kanlı bir yapımız vardır. Biz böyle şeyleri hemen arkamıza atmayı severiz.

"ÇOCUKLARINI SAYIKLIYOR"

İlyas, bağırsak by-pass'ı oldu. O şekilde kilo verdi. Mide ameliyatı söz konusu değil. İşimiz çok stresli, zor. Gece gündüz çalıştık, böyle bir durumla karşılaştık. Narkozun etkisiyle uyuyup uyanıyor. Tam kendinde değil. Çocuklarını sayıklıyor."

İLYAS İLBEY KİMDİR?

İnce İnce Yasemince'deki tiplemeleriyle tanınan ve gönüllerde taht kuran İlyas İlbey, 1951'de Kastamonu'da doğdu. Oyuncu ve komedyen kimliğiyle tanınan usta oyuncu, kendi gibi oyuncu olan Yasemin Yalçın ile evlendi. "Kakılmış ve İtilmiş" oyununda İtilmiş tiplemesiyle hafızalara kazınan İlyas İlbey, kendisine ait yarış atları bulunmaktadır.