Usta oyuncudan dikkat çeken açıklamalar: "Şiddetin her türlüsüne karşıyım!.."

Gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan, kadına şiddeti konu alan çarpıcı senaryosu büyük ilgi görecek “Serçenin Gözyaşı” filmi, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar sanat dünyasının genç yeteneklerinin üstün performanslarıyla da büyük beğeni toplayacak.

Usta oyuncudan dikkat çeken açıklamalar: "Şiddetin her türlüsüne karşıyım!.." - Sayfa 1

Sanat yaşamına 46 yıl önce merhaba diyen usta oyuncu Bilge Şen Ündüz de, 10 Mart'ta vizyona girecek "Serçenin Gözyaşı" filminde köyün şifacısı "Fatma Ana" karakteriyle karşımıza çıkacak.

126
Usta oyuncudan dikkat çeken açıklamalar: "Şiddetin her türlüsüne karşıyım!.." - Sayfa 2

Tiyatro, sinema sanatçısı Bilge Şen Ündüz, 78 yaşında… Bugüne dek 52 tiyatro oyununda başrol oynadı, birçok sinema filminde ve dizide rol aldı. 46 yıl durmadan çalıştı. Hala üretken olmayı, çalışmayı ve çalıştığı işlerin "sosyal mesajlı olmasını, gönüllere dokunmasını" seviyor.

226
Usta oyuncudan dikkat çeken açıklamalar: "Şiddetin her türlüsüne karşıyım!.." - Sayfa 3

“Serçenin Gözyaşı” filminin çekimleri için gittiği Çanakkale'de sette konuşan Ündüz, "Şiddetin her türlüsüne karşıyım" diyor. Sanatçı Bilge Şen Ündüz’le, “Serçenin Gözyaşı”nı, önüne geçilemeyen kadınlara şiddeti, sanatçılara düşen rolü ve tiyatroyu anlattı. 

326
Usta oyuncudan dikkat çeken açıklamalar: "Şiddetin her türlüsüne karşıyım!.." - Sayfa 4

 "TEPKİ VERMEK GEREK"

- "Serçenin Gözyaşı" kadına şiddeti içeren dramatik bir hikaye… Senaryo size geldiğinde, okuduğunuzda neler hissettiniz? 

426