Magazin
24 Oca 2019 11:46 Son Güncelleme: 24 Oca 2019 12:49

Usta oyuncuya yardım gecesinde büyük vefasızlık!

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Recep Aktuğ’a dostlarından destek geldi.

Önceki akşam Beyoğlu Çiçek Bar’da Aktuğ için yardım gecesi düzenlendi.  Kaan Erkam’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye 11'i ünlü 50 kişi katılırken geceden 3 bin TL. gelir elde edildi. Bu durum 'vefasızlık' olarak yorumlandı.

"DESTEK OLMAYA GELDİK"

Usta sanatçı Selçuk Ural, bu anlamlı geceye katılarak dostuna destek oldu. Aktuğ’un çok eski bir dostu olduğu ifade eden Ural, “Recep bizim jenerasyondan sevdiğim bir sanatçıdır. Son videosunu gördüm. Epeyce bir düzelme var. Bizde vefa gecesinde destek olmaya geldik. İnşallah iyi olur.” diye konuştu.

"OMURUNDA KIRIK OLUŞTU"

Gecenin ev sahipliğini ve sunuculuğunu üstlenen Kaan Erkam, Aktuğ’un sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kaan Erkam, “KOAH'dan dolayı öksürükten omurunda kırık oluştu. Bir de ciğerlerde su toplandı. Şu an kendisi istirahatte…” dedi. 

VİDEOLU TEŞEKKÜR

Rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan Recep Aktuğ, videolu teşekkür mesajı gönderdi. Tüm dostlarına teşekkür eden Aktuğ, videoda “Sizlerle birlikte olmayı çok isterdim ama maalesef şu anda doktorum da izin vermediği için hiçbir yere hareket edemiyorum. Orada olduğunuzu ve bana güç verdiğinizi biliyorum. Tüm gönlüm ve kalbim sizlerle” sözlerine yer verdi.