Magazin
01 Ara 2023 14:20 Son Güncelleme: 01 Ara 2023 14:28

Usta oyuncu Itır Esen'e acı haber!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Itır Esen'e acı bir haber geldi. Ünlü oyuncunun ablası Deniz Seval hayatını kaybetti. Esen, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Usta oyuncu Itır Esen, bir dönemin en gözde Yeşilçam yıldızları arasında yer alıyordu. Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam süren oyuncu, aldığı kötü haberle sarsıldı.

ITIR ESEN'İN ABLASI HAYATINI KAYBETTİ
Itır Esen, ablası Deniz Seval'in vefatıyla adeta yıkıldı. Itır Esen, aldığı acı haberi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Esen, "Canım ablam, mayıs ayından beri verdiği mücadeleye yenik düştü. Aramızdan ayrıldı. Çocukluğum rüyalarımda kaldı. Çok üzgünüm ablam" ifadelerini kullandı.

ITIR ESEN KİMDİR?
17 Aralık 1956 tarihinde İstanbul‘da doğan Itır Esen, seslendirme sanatçısı Hayri Esen ve Ayten Esen’in kızıdır. Sinemaya başlamadan önce modellik yapan ve reklam filmlerinde oynayan sanatçı daha sonra Milliyet Gazetesi’nin Pazar ekine kapak olarak dikkatleri üzerine çekti. 70’li yıllarda ara verdiği oyunculuğuna 2001 yılında TRT‘de yayınlanan Yeditepe İstanbul ile geri döndü. 2007 yılında başrolünde Hülya Koçyiğit‘in oynadığı “Aşk Eski Bir Yalan” adlı dizinin senaryosunu yazdı.