Usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kardeşleri de ünlü çıktı! Kardeş olan diğer ünlüler sizi çok şaşırtacak

Ünlü oyuncu Ayşen Gruda'nın kardeşlerinin de kendisi gibi ünlü olduğunu biliyor muydunuz? Kimisine TV dizilerinden, kimisine sinema filmlerinden, kimisine ise tiyatronun tozlu sahnelerinden hatırlıyoruz. İşte kimsenin pek bilmediği kardeş olan ünlü simalar.

Usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kardeşleri de ünlü çıktı! Kardeş olan diğer ünlüler sizi çok şaşırtacak - Sayfa 1

Ayşen Gruda - Ayten Erman - Ayben Erman

Oyunculuk hayali olan Ayşen Gruda ailesinin boğuştuğu geçim sıkıntısı yüzünden okulu bırakıp çalışmaya başlamak zorunda kalmış. Kardeşi Ayben Erman ve ablası Ayten Erman'ın da o dönemlerde Ayşen Gruda gibi oyunculuk hayali varmış.

122
Usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kardeşleri de ünlü çıktı! Kardeş olan diğer ünlüler sizi çok şaşırtacak - Sayfa 2

1 Mayıs 1949 doğumlu olan Ayben Erman, oyuncu ve kantocudur. 1966 yılında Çıtkırıldım adlı sinema filmi ile kariyerine başladı. Güngörmüşler, Şaban Oğlu Şaban, Gazino Bülbülü ve Şendul Şaban gibi pek çok Yeşilçam filminde rol alan Erman, aynı zamanda Kaygısızlar, Bizim Mahalle (dizi), Gerçek Kesit, Aile Bağları gibi pek çok televizyon dizisinde de rol aldı. Son yıllarda Arka Sokaklar, Binbir Gece ve Akasya Durağı gibi yapımlarda karşımıza çıktı.

222
Usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kardeşleri de ünlü çıktı! Kardeş olan diğer ünlüler sizi çok şaşırtacak - Sayfa 3

Erman kardeşlerin üçü de oyunculukda kariyer yapmıştır. Aralarında en çok tanınan Ayşen Gruda olsa da Ayten Erman da unutulmaz rollere imzasını attı. Şekerpare filminde Ziver'in evde kalmış kız kardeşini unutmak ne mümkün. Ayten Erman, 26 Kasım 1935'te dünyaya geldi. Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olan Erman, Şemsi İnkaya ile evlenip boşandı. Tosun Paşa, En Büyük Şaban, Şendul Şaban gibi filmlerin yanında Kenan Büke Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tuncay Özinel Tiyatrosu ve birçok özel tiyatro ve müzikallerde roller aldı. Şemsi İnkaya ile evliliğinden bir çocuğu olan Ayten Erman, Ayşen Gruda ve Ayben Erman'ın ablasıdır.

322
Usta oyuncu Ayşen Gruda'nın kardeşleri de ünlü çıktı! Kardeş olan diğer ünlüler sizi çok şaşırtacak - Sayfa 4

Yıldız Kenter - Müşfik Kenter

422