Gündem
10 Kas 2017 14:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Usta gazeteci Zafer Arapkirli'nin acı günü! (Medyaradar/Özel)

RS FM'de Seyr-ü Sabah programını sunan gazeteciliğin duayen ismi Zafer Arapkirli annesini kaybetmenin acısını yaşıyor.

Sabah programı deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan ve şimdilerde Sputnik Türkiye'nin radyo yayın partneri RS FM (Radyo Sputnik)'de görev yapan Zafer Arapkirli annesini kaybetti.

Çanakkale Muharebeleri ve İstiklal Savaşı kahramanlarından Veli Çavuş'un kızı olan Hikmet Arapkirli dün hayata veda etti.

87 yaşında hayatını kaybeden Hikmet Arapkirli'nin cenazesi yarın(Cumartesi) Beşiktaş Sinan Paşa Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

O KADAR ŞEY BORÇLUYUM Kİ SANA ANNEM

Zafer Arapkirli annesinin vefatı üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. "O kadar şey borçluyum ki sana annem" diyen Arapkirli'nin işte o duygusal vedası: 

Herkesin anacığı, kendisi için dünyanın en değerlisidir.Ama bu 'herkesinki kendi için..." göreceli tanımlamasından çok farklı bir 'Değerlilik'tir.Bu laf. 'Ana' bağlamında kullanıldığında bir tartışmasız gerçeği ifade eder.

Sevgili annem. dünya meleği. gerçek bir Cumhuriyet Kadını HİKMET ARAPKİRLİ. sadece benim için değil 87 yıllık yaşam onunla yolu kesişerı, ona dokunan, onu gören ve tatlı dilinden. şefkailnden, insanlığından melekliğinden yararlanan herkes için de...

O'nu çok özleyeceğimi biliyorum. Herkesin anasını özlediği gibi.. Ama en başta da dedim ya.. Bu 'En çok özlenen, en değerli' sıfatı, o özlemi farklı kılacak benim için..

O kadar çok şey borçluyum ki sana annem. 0 kadar çok emeğin var ki bizlerin üzerinde. Nur içinde uyu Gittiğin yerde, ölümsüz aşkına. Babam'a da selam söyle..



Medyaradar ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Zafer Arapkirli ağabeyimize sabır ve başsağlığı dileriz.