Polemik & Kulis
12 Şub 2020 14:13 Son Güncelleme: 12 Şub 2020 15:09

Usta gazeteci Sözcü'ye böyle veda etti!

Türkiye’nin en çok satan gazetelerinden Sözcü’de dikkat çeken bir ayrılık yaşanmış, gazetede 12 yıldır görev yapan deneyimli isim ayrılık kararı almıştı.

Ayrılık kararını önceki gün Medyaradar'ın duyurduğu Sözcü Gazetesi Yazı işleri Müdürü Ferda Öngün sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

İşte Öngün'ün Instagram hesabından yaptığı o paylaşım:

"Her şeyimi verdiğim, zaman zaman çocuklarımın üzerinde tuttuğum, babamın gazetesi olsa daha fazlasını veremezdim dediğim, çok güzel günleri, şahane başarıları, çok büyük acıları, çok büyük dostlukları, çok büyük ihanetleri gördüğüm ama vazgeçemediğim aşkım. Sana veda ediyorum. Biraz hazırlıksız yakalandım. Çünkü hiç de böyle bir son düşünmemiştim. Ama hayat bazen böyle. Olsun... Bu dönemde kim bitirmiş ki meslekte 30 yılı Herkes oradan oraya savruldu. Bu 12 yılda Kırdıysam üzdüysem hakkını helal et. Ben yine de helal ediyorum sana ve tüm arkadaşlarıma haklarımı.. Hayat herkes için kaldığı yerden devam eder. Ben zirvede bırakıyorum. Gazeteciliğe başladığım günde hayalini kurduğum yerde ve Türkiye’nin en çok okunan gazetesinde yazı işleri müdürü olarak veda ediyorum. Ve çok şükür onurumu koruyarak. Ve kendime verdiğim sözü tutarak. Haydi selametle..."

Öngün, 2014 yılının kasım ayından beri yazı işleri müdürlüğü koltuğunda oturuyordu.