Gündem
09 Tem 2012 22:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:53

ÜRDÜN KRALI'NIN TEKNESİNDEKİ HAKAN UZAN MI?

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Hakan Uzan'ın Ürdün Kral II. Abdullah ile aynı teknede samimi görüntülerinin ortaya çıktığı iddia edildi.

Türkiye’nin hakkında yakalama emri çıkardığı ve Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı Hakan Uzan’ın Ürdün Kral II. Abdullah ile aynı teknede çok samimi görüntülerinin ortaya çıktığı iddia edildi.

Sabah’ın haberine göre "JordanKhabar" (Ürdün Haber) isimli sitede yer alan haber ve videoda, Kral II. Abdullah’ın Akabe Körfezi’ndeki teknesinde bulunan ve tekneyi kullanan kişinin (şapkalı, güneş gözlüklü ve kırmızı tişörtlü) Hakan Uzan olabileceği belirtildi.

UZAN’A ÇOK BENZİYOR

Hakan Uzan ile ilgili Türk medyasında çıkan haberlere de atıfta bulunan JordanKhabar sitesi, verdiği haberde Hakan Uzan’ın Türk medyasında çıkan bir resmini de kullandı.

Haberde, bu resmin tekneyi kullanan kırmızı tişörtlü, güneş gözlüklü ve şapkalı kişiye çok benzediğine dikkat çekildi.

Haberle ilgili verilen videoda ise Kral II. Abdullah (beyaz tişörtlü), Uzan’ın kullandığı belirtilen tekne ile kıyıdan dolaşarak "balıkçıları" selamlıyor. Bu sırada kıyıda siyah tişörtlü biriyle selamlaşıyorlar.

KRAL COŞKUYLA KONUŞUYOR
Ardından tekne duruyor ve siyah tişörtlü adam Kral’ın teknesine neşeyle atlıyor. "Balıkçı" olduğu belirtilen adamın Kral ile üniversiteli arkadaşlar gibi tokalaşması, şakalaşması ve öpüşmesi dikkat çekiyor.

Kral teknedeki siyah tişörtlü adamla coşkulu bir biçimde konuşurken Hakan Uzan olduğu ileri sürülen kırmızı tişörtlü adam, teknenin dümeninde konuşulanları gülümseyerek izliyor. Bu sırada bir adam da kıyıdan Kral’ı ve teknedekileri kameraya çekiyor.

İmarbank’ın içini boşalttıktan sonra yurt dışına kaçan firari Uzan ailesinin Ürdün’e sığındığı sanılıyor. Kral II. Abdullah, Hakan Uzan ile İngiltere’de aynı okulda okudu. Hakan ve abisi Cem Uzan’ın çok yakın arkadaşı olan Kral II. Abdullah, bütün diplomatik baskılara rağmen Uzan ailesini korumayı sürdürüyor. Uzanların Ürdün’de olduğu ise resmi olarak kabul edilmiyor.