Gündem
02 Ara 2010 18:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:50

ÜNLÜLERİN LAKAPLARINA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinin kendi aralarındaki ilginç lakapları sizi de çok şaşırtacak

Magazin dünyasının ünlü isimlerinin kendi aralarındaki ilginç lakapları sizi de çok şaşırtacak...

İşte o lakaplar....

TUHAF BİR KIZ

PELİN BATU:
Ünlü oyuncu lisede arkadaşları tarafından çok tuhaf giyindiği belirtilerek kendisine 'Weirdo' diye seslendiğini belirtti. Batu, "Weirdo, tuhaf insanlara takılan bir isim. Lisede gotik bir haldeydim. Hep siyah giyer, siyah oje sürer ve de siyah ruj sürerdim. O yüzden 'Weirdo' lakabını takmışlardı" dedi.

'T' DİYE SESLENİYORLAR

TARKAN:
Megastar lakabıyla anılan ünlü şarkıcının aslında aile arasında başka bir adı daha olduğu ortaya çıktı. Tarkan'ın akrabaları evde 'T' diye sesleniyorlarmış.

HUYSUZ OLUNCA

SEYFİ DURSUNOĞLU:
Ünlü sanatçı Beylerbeyi'de amatör tiyatro ile ilgilendiği dönemlerde birkaç kantocuya lakap takmıştı. Tiyatronun yöneticisi olduğu için sürekli huysuzluk çıkaran Dursunoğlu, kendisini için ise 'Virjin' ismini takmak isterken arkadaşları, "O zaman senin adın 'Huysuz Virjin' olsun" diyerek, yıllarca Dursunoğlu'nun bu isimle anılmasını sağladı.

FATİH ÜREK: Sahnelerin vazgeçilmez şarkıcılarından Fatih Ürek de lakabıyla şaşırtan ünlüler arasında. Fatih Ürek'in yakın çevresi kendisine 'Fato' diye seslenirken, Ürek ise bu lakaptan hiç rahatsızlık duymamış.

EMEL MÜFTÜOĞLU: Sürekli saçlarını kızıla boyatan ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu'na, bu sebepten dolayı, eskiden beri 'Kırmızı' ve 'Kızıl kafa' diye hitap edilirken yakın çevresinin ise taktığı vazgeçilmez bir lakabı var, 'Emoş'

'JAZABEL EROL'

EROL BÜYÜKBURÇ:
Ünlü sanatçı 1952 yılında 'Jazabel'in şarkısı okuduğu için yıllarca 'Jazabel Erol' lakabıyla anıldı. Büyükburç; "O tarihlerde televizyon ve klipler olmadığı için sanatçılar, okudukları şarkı ile lakap alırlardı" diye konuştu.

KUKİ SEVER

SERAY SEVER:
Kuki isimli bir köpeği olan Seray Sever'e bir arkadaşı da kuki demeye başladı. Şimdi yakınları ona Seray yerine 'Kuki Sever' demeye başladı.