Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var

Türkiye ve dünyadaki ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları ortaya çıktı. Kimi sirkeyle yıkanıyor kimi yeşil elma görünce yemeden duramıyor. İşte ünlülerin takıntı ve korkuları...

Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 1

HAZAL KAYA

Bizim Hikaye dizisiyle ekranlarda boy gösteren Hazal Kaya bir dergiye verdiği röportajda batıl inançları olduğunu itiraf etti. Ünlü oyuncu sirkeyle yıkandığını hatta köpekleri de sirke ile yıkayıp, evi sirke ile sildiğiniz söyledi. Bu şekilde nazardan korunduğunu hisseden oyuncu, gücüne inandığı adaçayını yaktığını ve içtiğini açıkladı.

125
Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 2

NİLPERİ ŞAHİNKAYA

İbrahim Selim’in programına konuk olan oyuncu Nilperi Şahinkaya, büyükelçi babasının mesleği gereği çocukluk yıllarında 4 yılda bir ülke değiştirdiğini söyledi. 33 yaşındaki oyuncu “O yıllardan kalan alışkanlıkla hâlâ 4 yılda bir ev değiştiriyorum” dedi.

225
Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 3

Oyuncu, planlı ve programlı olmak konusunda takıntılı olduğunu itiraf etti: “Ani gelişen durumlar karşısında kendimi rahat hissetmiyorum. Hayatı akışına bırakamıyorum. Mesela evdeyim, hiçbir işim yok. Bir arkadaşım yakınlarda olduğunu ve kahve içmek istediğini söyledi. Çok ani olduğu için buluşamam. Programlar birkaç gün öncesinden ayarlansa fena olmaz. Kendimi mental olarak da hazırlayabileyim.”

325
Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 4

DEMET ŞENER

Demet Şener "Çocukken izlediğim Jaws filmleri sebebiyle köpek balığı korkusu oluştu. Aynı zamanda inanılmaz hayranlık duyduğum hayvanlar. Hem bu kadar hayranlık duyup hem de bu kadar korkmam da enteresan doğrusu... Hatta bunları konu alan her belgeseli izliyorum ancak tek başıma denize girip açılamıyorum" itirafından bulundu.

425