Gündem
13 Eki 2013 16:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

ÜNLÜLERİN BAYRAM TARİFESİ! KİM NE KADAR ALACAK?

Tatilciler, gündüz deniz ve güneşin tadını çıkaracak, akşamları da sevdikleri sanatçıları dinleyecek

Kurban Bayramı tatili, 9 güne çıkınca Antalya ve Kıbrıs’taki beş yıldızlı oteller, ünlü sanatçıların yer alacağı programlar nedeniyle şimdiden doldu.

Birçok ünlü ismin çalışarak geçireceği Kurban Bayramı’nda Sibel Can, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Volkan Konak, Candan Erçetin ve Ferhat Göçer kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir bayram eğlencesi yaşatacak. Ünlülerden bazıları tek programla sahne alırken, Sibel Can, Volkan Konak, Candan Erçetin ve Ferhat Göçer ikişer program yapacak isimlerin başında geliyor.

ANTALYA’YA AKIN VAR
Milliyet’te yer alan habere göre, Sezen Aksu’dan Ajda Pekkan’a, Kenan Doğulu’dan Gülşen’e ünlü isimler bayramda Antalya’da sahneye çıkacak

Bayram eğlencesine yoğun bir şekilde hazırlanan Rixos Sungate Hotel’de; Ferhat Göçer, Erol Evgin, Ebru Gündeş ve Ajda Pekkan sahneye çıkacak. Birinci gün Ferhat Göçer, ikinci gün Erol Evgin, üçüncü gün Ebru Gündeş ve dördüncü gün Ajda Pekkan sahne alacak.

Candan Erçetin ve Ziynet Sali bayramın ilk günü peşpeşe sahne alacak. Bayramın ikinci günü ise aynı sahnede Karadeniz müziğinin sevilen sesi Volkan Konak olacak. Gökhan Tepe ise bayramın üçüncü günü hayranlarıyla buluşacak.
Türk popunun ’Minik Serçe’si Sezen Aksu, bu bayram tek gece Antalya’da sahne alacak. İlk gün Mustafa Ceceli’nin program yapacağı otelde bayramın dördüncü günü Sezen Aksu şarkıları söylenecek.

Bengü de bayramda Antalya’da sevilen şarkılarıyla hayranlarıyla buluşacak. Kenan Doğulu, bayramın dördüncü günü Antalya Titanic Beach Resort’ta hayranlarıyla buluşacak.

’Beni Durdursan mı?’ albümüyle gündemde olan Gülşen, Antalya’da Spice Hotel’de sahne alacak. Otelin programında Gece ve İstanbul Ahırkapı Roman Orkestrası da var.

DEMET AKALIN DÖRT GÜN SAHNEDE
Her bayram en çok çalışan sanatçılar arasında yer alan Demet Akalın, 5 aylık hamile. Şarkıcı doktorunun yasaklaması yüzünden işlerinin çoğunu askıya aldı, ama bayram boyunca çalışıyor. Bayramın birinci günü Manavgat, ikinci günü Bodrum’da konser verecek şarkıcı üçüncü günü Antalya Hamlet Bar’da, dördüncü günü de Bodrum Dedikodulu sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

KIBRIS’IN CAZiBESi
Bayram tatilini Kıbrıs’ta geçirmeyi planlayanlar da Gülben Ergen’den Serdar Ortaç’a, Volkan Konak’tan Candan Erçetin’e ünlü isimleri sahnede izleme fırsatı yakalayacak.

* Kıbrıs Line Merit Park Hotel bayramda üç ünlü sesi ağırlayacak. İlk gün Gülben Ergen’le başlayacak bayram, cumartesi günü Selami Şahin ve Linet’le uğurlanacak.

* Merit Crystal Cove Kıbrıs’da bayramın ikinci günü Zeliha Sunal’la eğlenecek misafirler, bayramın üçüncü günü Muazzez Ersoy’u dinleyecek.

* Kıbrıs Nuhun Gemisi (Noah’s Ark) Deluxe Hotel&SPA, bayramda Hadise, Sibel Can ve Volkan Konak’ın programıyla misafirlerini ağırlayacak.

* Bayramın birinci günü Coşkun Sabah’la açılışı yapacak otelde bayram eğlencesi ikinci gün Soner Olgun ile devam edecek. Bayramın üçüncü günü Serdar Ortaç’la coşacak konuklar bayramın son günü Candan Erçetin’i dinleyecek.

* Ferhat Göçer, bayramın ikinci günü Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alacak.

KiM KAÇ TL ALIYOR?
SEZEN AKSU 300 BİN TL
AJDA PEKKAN 250 BİN TL
SİBEL CAN 250 BİN TL
HADİSE 200 BİN TL
VOLKAN KONAK 195 BİN TL
EBRU GÜNDEŞ 150 BİN TL
DEMET AKALIN 140 BİN TL
FUNDA ARAR 100 BİN TL
GÜLBEN ERGEN 100 BİN TL
PETEK DİNÇÖZ 60 BİN TL
AŞKIN NUR YENGİ 55 BİN TL
BENGÜ 46 BİN TL